"Korktu, kaçtı" demişlerdi, Müge Anlı canlı yayında patladı!

"Korktu, kaçtı" demişlerdi, Müge Anlı canlı yayında patladı!
Hakkında "Aleyna Çakır davasında korktu ve çekildi" şeklinde yorumlar yapılan Müge Anlı, iddialara çok sert tepki gösterdi ve "Daha ne yapmalıyım?" dedi.

Gazeteci Müge Anlı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Umutcan Uygun ve Aleyna Çakır dosyasından korkup geri adım attığına yönelik iddialara yanıt verdi.

Elinden gelen her şeyi yaptığını belirten Anlı, yeni bir şey olması halinde tekrar müdahil olacağını söyledi.

Anlı, şöyle konuştu:

Dosyaya girilmesi için birinin gelip 'sizi arayan kim' demesi lazım. Benim böyle bir yetkim yok ki. Ben buraya gelenleri geçireyim daktiloya da tanık diye vereyim.

"YAPABİLECEĞİM NE KALDI?"

Dün gördüm çok üzüldüm 'Müge Anlı korktu mu, çekindi mi?' diyorlar. Arkadaşlar bakın her zaman söylüyorum; yapabileceğim ne kaldı? Benim yapabileceğim daha ne kaldı söyleyin yapayım. Bu kadar daha şahit bulamam ki. Herkes konuştu zaten. Kamuoyunda bununla ilgili poliste ve savcıda bir kanaat oluştu bence.

"SAVCININ KARARINI BEN DEĞERLENDİREMEM"

Gecenin 12'sinden sonrası yok, biz yayınladık. Ben adalete güveniyorum. Güvenmek zorundayım başka güvenebileceğim bir mecra yok. Ama kendimi de anlatmak istiyorum. Daha ne yapılsın? Savcı ne karar verir onun kararını ne ben değerlendirebilirim ne siz değerlendirebilirsiniz.

İlgili Haberler