Korku dolu anları anlattı! Yeliz Yeşilmen'i kahreden kaza

Korku dolu anları anlattı! Yeliz Yeşilmen'i kahreden kaza
Sanatçı Yeliz Yeşilmen başlarına gelen talihsiz sosyal medya hesabından yayınladı. Bacaklarına dökülen kaynar su sonucu yanan Asya'ya yapılan ilk müdahaleyi Instagram hesabından yayınlayan Yeliz Yeşilmen "Asya'mın bacaklarına demlik döküldü ocaktaki. Kuzum Rabbim korusun çok büyük tehlike atlattık. Göz, nazar buradan çıktı sanırım. Allah kimseye yaşatmasın" dedi.

Geçtiğimiz aylarda eşiyle arasındaki sorunları sosyal medya hesabından paylaşarak gündem olan Yeliz Yeşilmen, bu kez başlarına gelen talihsiz bir kazayı yayınladı. Yeliz Yeşilmen'in 10 yaşındaki kızı Asya üzerine kaynar su dökülmesi ile feci şekilde yandı.

Bacaklarına dökülen kaynar su sonucu yanan Asya'ya yapılan ilk müdahaleyi Instagram hesabından yayınlayan Yeliz Yeşilmen "Asya'mın bacaklarına demlik döküldü ocaktaki. Kuzum Rabbim korusun çok büyük tehlike atlattık. Göz, nazar buradan çıktı sanırım. Bunla bitmiş olsun. Allah'tan yan masada krem vardı 2 dakikada müdahale ettik. Allah kimseye yaşatmasın" dedi.

Yeliz Yeşilmen'in hastaneye kaldırılan 10 yaşındaki kızı Asya, kızının bacakları sargıya alındı. Sabah'ın haberine göre, 1 ay suyla teması yasaklanan 10 yaşındaki küçük kız dinlenmesi için evine gönderildi. Kızıyla tatil yaptıkları otele geldikten sonra kuran okutan Yeliz Yeşilmen, sürekli yanında Kur-an taşındığı ve fırsat buldukça okuduğunu söyledi.

yeliz-05.jpgyeliz-06.jpgyeliz-04.jpgyeliz-03.jpgyeliz-02.jpgyeliz-01.jpg1-20200808112533.jpg