Korkunç iddia! Güneşin yanında uzay gemisi saklanıyor

Korkunç iddia! Güneşin yanında uzay gemisi saklanıyor
Ünlü UFO uzmanı Scott C. Waring, Güneş'in yakınında neredeyse Ay büyüklüğünde bir uzay gemisinin bulunduğu, ama bunun NASA tarafından saklandığını iddia etti. NASA ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.

NASA (ABD Havacılık ve Uzay Ajansı) cephesinden bu aralar kötü haberler geliyor. Uzun gelişim sürecinden geçen Perseverance isimli Mars keşif aracının fırlatılışı bir kere daha ertelendi. NASA, fırlatılışın 30 Temmuz veya sonrasına ertelendiği duyurdu. 

Bununla birlikte NASA'nın Ay görevi roketiyle ilgili çalışmaları da korona virüsü nedeniyle sekteye uğradı. Planlarda değişiklik yapıldı. Diğer yandan komplo teorisyenleri de NASA'yı sıkıştırmaya çalışıyor. 

NASA'nın daha önce tartışılan uydu fotoğrafı tekrardan gündeme getirildi. Güneş'in yakınında neredeyse Ay büyüklüğünde bir uzay gemisinin bulunduğu, ama bunun NASA tarafından saklandığı söyleniyor. Bu iddianın sahibi ünlü UFO uzmanı Scott C. Waring.

Waring yaptığı açıklamada, "NASA'nın yayınladığı Güneş fotoğraflarına bakıyordum. Fotoğraflardan birinde muhteşem bir orana sahip cisim keşfettim. Bu cisim doğal olmayacak kadar düzgün tasarıma ve simetriye sahip. Bu nesne neredeyse bizim Ay büyüklüğünde. Güneş'in çevresinde daha önce başka bilinmeyen cisimler de keşfettim. Belki bu uzay gemileri Güneş'i inceliyor" dedi. Waring, yine NASA'nın bu tür olayları sakladığını belirtti.

Sabah'ın haberine göre, NASA'nın Mars'ta kalıntılar bulduğu, Güneş'in etrafında uzay gemileri tespit ettiği gündeme birkaç kere getirilmiş bir iddia. Uzaylı avcıları bu sebeplerden dolayı NASA'nın Mars ve Güneş araştırmalarına daha çok yoğunlaştığını belirtiyor.

gunes-2.jpggunes-1.jpg

The Sun'ın YouTube kanalı Thirdphaseoftmoon'a dayandırdığı haberine göre UFO avcıları, Ay'ın bir kraterinde turuncu renkli, büyük bir yapı bulduğunu ileri sürdü.

Kaynak Thirdphaseoftmoon söz konusu görüntülerin, DSLR fotoğraf makinesine takılmış güçlü teleskopik bir objektifle çekildiğini belirtiyor.

YouTube kanalı görüntülerin, William Bennett isimli biri tarafından kendileriyle paylaşıldığını, söz konusu yapının da oldukça büyük olduğunu vurguladı.