Korona hastası hırsız soygundan sonra öldü

Korona hastası hırsız soygundan sonra öldü
Başakşehir ve Beykoz’da, korona virüs hastası olmasına rağmen hırsızlık yapan şüphelilerden biri olaydan sonra hayatını kaybetti, diğer üç şüpheli ise yakalandı.

Başakşehir ve Beykoz’da gerçekleşen hırsızlık anları kameralara yansıdı. 17 Temmuz 2020 tarihinde Başakşehir ve Beykoz'da üç ayrı evin soyulması üzerine, polis ekipleri çalışma başlattı. Güvenlik kameralarından yola çıkan ekipler, ilk önce şüphelilerin eşkalini sonrasında kimliklerini tespit etti. 18 Ocak’ta ikamet ettikleri adreste kıskıvrak yakalanan Kemal K.(24)'nın 47, Emre D.(22)'nin 8, Ahmet M.(22)'nin ise 5 suç kaydı olduğu öğrenildi.

koronavirus-hastasi-hirsiz-soygundan-sonra-oldu-8854-dhaphoto2.jpg

BİR HIRSIZ KORONA VİRÜS NEDENİ İLE ÖLDÜ
İddiaya göre şüphelilerden İsmail Ç.(25) korona virüse yakalandı. İsmail Ç., polis ekiplerinin onu yakalamak için çalışma başlattığı sırada korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

koronavirus-hastasi-hirsiz-soygundan-sonra-oldu-8854-dhaphoto3.jpg

HIRSIZLIK ANLARI KAMERALARA YANSIDI
Şüpheliler,  adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsızlık anları ise evde bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

koronavirus-hastasi-hirsiz-soygundan-sonra-oldu-8854-dhaphoto4.jpgkoronavirus-hastasi-hirsiz-soygundan-sonra-oldu-8854-dhaphoto5.jpg