Korona virüs, 17 yıl önce İtalya’da böyle çıkmış!

Korona virüs, 17 yıl önce İtalya’da böyle çıkmış!
İtalya futbolunda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Giorgio Corona için 17 yıl önce “Corona virüsü bulaştı” şeklinde pankart açıldığı ortaya çıktı.

Korona virüs salgınında Avrupa genelinde en çok etkilenen İtalya’da 17 yıl önce açılan bir pankart adeta dünya gündemine oturdu. Dünya çapında adeta tüm yaşamın durmasına neden olan korona virüs salgınının ardından Catanzora taraftarlarının 17 yıl önce açtığı pankart dünya gündemine oturdu. 2003-06 dönemindeki sezonlarda, bugün koronadan en çok etkilenen Avrupa ülkesi olan İtalya'nın ikinci ligi Serie B'de, tribünlerde korona virüsü ile ilgili pankartlar açıldığı ortaya çıktı.

RAKİPLERİNİN KABUSU!

Catanzaro takımının forveti Giorgio Corona, sarı-kırmızılı ekipteki ilk sezonunda attığı gollerle takımı üçüncü ligden ikinci lige taşıdı. Rakip takımların kabusu haline gelen İtalyan forvet için taraftarların, üzerinde 'Corona virüsü bulaştı' yazan bir pankart hazırladıkları ve bunu maçlarda açtıkları ortaya çıktı.

SEZONU 19 GOLLE TAMAMLAMIŞ

Rakip takımları virüs gibi etkileyerek bozduğu imasında bulunulan Giorgio Corona'nın, takımını şampiyon yapıp bir üst lige taşıdığı performansında sezonu 19 golle tamamlaması da ilginç bir tesadüf olarak ortaya çıktı. Aradan geçen uzun yılların ardından corona virüsü bir pandemi olarak dünyayı saracak ve virüse Covid-19 denilecekti.