Koronada hasta sayısını sıfıra düşürmeyi başardılar

Koronada hasta sayısını sıfıra düşürmeyi başardılar
Mersin'in Bozyazı ilçesinden korona virüs hasta sayıları ile ilgili çok güzel bir haber geldi. Bozyazı ilçe Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, 26 bin nüfuslu ilçede korona virüs vakasının sıfırlandığını açıkladı.

DHA'da yer alan habere göre bir dönem korona virüs hasta sayısının zirve yaptığı Mersin'den iyi haberler gelmeye devam ediyor. Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, 26 bin nüfuslu ilçede korona virüs vakasının sıfırlandığını bildirdi.
Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulan ilçede, yeni pozitif vakaya rastlanılmadığı kaydeden Başkan Çetinkaya, "Edindiğimiz bilgiye göre bugün ilçemizde pozitif vakaya rastlanılmamıştır. Bu iyi haberin kalıcı olması için sosyal mesafeye uymak ve rehavete kapılmamak gerekiyor. Göstermiş olduğunuz bu hassasiyetten dolayı teşekkür ederim. Evde kal Bozyazı" dedi. 
Başkan Çetinkaya, duyuruyu belediyenin sitesinde de paylaşarak vatandaşın rehavete kapılmadan dikkatli olmasını istedi. Bozyazı ilçe Belediye Başkan Yardımcısı Ali Deniz (49), bir süre önce yakalandığı Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirmişti.