Koronaya yakalanan duayen sanatçı Haldun Dormen'den güzel haber

Koronaya yakalanan duayen sanatçı Haldun Dormen'den güzel haber
Usta sanatçı Haldun Dormen, iki hafta önce korona tedavisi için yattığı hastaneden taburcu oldu. 92 yaşındaki usta sanatçı Haldun Dormen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisini yalnız bırakmayanlara ve doktorlarına teşekkür etti.

Türk tiyatrosunun usta oyuncularından 92 yaşındaki Haldun Dormen, iki hafta sosyal medya hesabından paylaşım yaparak korona virüse yakalandığını duyurmuştu. Dün yeni bir paylaşım yapan Dormen, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

HASTANEDEN TABURCU OLDU

Instagram hesabından sağlık durumu hakkında açıklama yapan Dormen "Sağlığıma tekrar kavuşuyorum. Bu süreçte bana destek olan doktorlarıma, hastane çalışanlarına, asistanlarıma, arayan soran tüm dostlarıma, sevgili gelinim Ayşe Arman'a ve oğlum Ömer Dormen'e sonsuz teşekkürler" dedi.

koronaviruse-yakalanan-haldun-dormen-tedavi-13780923-9382-m.jpg

"ALLAH BİZİ HASTANEYE DÜŞÜRECEKSE TÜRKİYE'DE DÜŞÜRSÜN"

Haldun Dormen'in gazeteci gelini Ayşe Arman ise "Hocaların hocası, büyük usta Haldun Dormen nihayet dün hastaneden çıktı. Doktor ve sağlık personelinin olağanüstü özverili corona tedavisi sonucu iyileşti. Şimdi evinde istirahat ediyor. Allah bizi hastaneye düşürecekse, ülkemizde düşürsün" dedi.

koronaviruse-yakalanan-haldun-dormen-tedavi-13780923-733-m.jpg