Koronaya yakalanan Hande Fırat belirtileri anlattı. Vücudum parçalara ayrılmış gibiydi

Koronaya yakalanan Hande Fırat belirtileri anlattı. Vücudum parçalara ayrılmış gibiydi
Koronavirüs'e yakalanan Hande Fırat, belirtileri anlattı. Fırat belirtileri açıklarken, “Görünmez, kocaman bir balta vücudumu âdeta küçük parçalara ayırdı” ifadelerini kullandı.

Hürriyet yazarı Hande Fırat, koronaya yakalandı. Hande Fırat, belirtileri anlattı.

Fırat belirtileri anlatırken, “Görünmez, kocaman bir balta vücudumu âdeta küçük parçalara ayırdı. Kemiklerin acısı katlanılmaz haldeydi. Gece ise evin içinde konuşan insanların sesine uyandım. Evde konuşan insan yoktu. Yüksek ateş halüsinasyona neden olmuştu. Bu durum iki gün sürdü. Şimdi negatife döndüm” ifadelerini kullandı.

Fırat, Ankara Şehir Hastanesi Genel Hastane Başhekimi Doç. Dr. İhsan Ateş ile yaptığı görüşmeyi de aktardı. Ateş, "Son 2–3 haftadır tüm dünyada artışa geçen ve ülkemizde de artış göstermeye başlayan vakalara bağlı olarak çok düşük oranda da olsa hastane yatışları ve yoğun bakıma gidişlerde artış olacak" dedi.

Ateş, "Mümkün mertebe maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim. Aşılarımızın hatırlatma dozlarını yapalım" önerisinde bulundu ve hatırlatma dozlarının sonbaharda yolda olduğunu vurguladı.

İlgili Haberler