Koronaya yakalanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan ilk mesaj

Koronaya yakalanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan ilk mesaj
Korona virüs testi pozitif çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek sürecin devam ettiğini söyledi.

Korona virüs testi pozitif çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan ilk açıklama geldi.

Twitter hesabından bir video paylaşan İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

Kıymetli vatandaşlarım, Ben aslında sıklıkla test olan birisiyim en son Çarşamba günü test oldum ve nagatif çıkmıştı. Ama dün akşam saat 9 sıralarında ateşim yükseldi ve 38 derece ateşle hastaneye gelince dün akşamı hastanede geçirdim ve test oldum. Bugün itibariyle pozitif olduğu konusunda bir rapor oluştu. Şu an aslında iyiyim, ateşim fena değil. Süreç devam ediyor. Tıbbi anlamda negatif olarak değerlendirebileceğimiz bir şey gözükmüyor. İnşallah hayırlısıyla sağlığımıza kavuşacağız.

"TEMASI MUTLAKA AZALTALIM"

Elbette bütün vatandaşlarımızın mutlaka dikkat etmesini istiyorum. Bu süreçte duyurularıızı sürekli yapıyoruz. Teması mutlaka azaltalım. Herkesin bu anlamda duyarlılık göstermesi şarttır. En büyük dileğim. Bu, hepinizi çok seviyorum. İstanbul’da her şey çok güzel olmaya devam edecek hiç endişeniz olmasın. Süreç devam edecek. Herkes görevinin başında Allah’ın izniyle. İhtiyacınız olduğunda ben yine sizlere bu şekilde seslenmeye devam edeceğim.

awraf.jpg

 

İlgili Haberler