Koruma polisinde korona çıkınca, Meral Akşener 15 Temmuz törenine katılmama kararı aldı

Koruma polisinde korona çıkınca, Meral Akşener 15 Temmuz törenine katılmama kararı aldı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, TBMM'de düzenlenecek 15 Temmuz törenine katılacağı duyurulmuştu. Partiden yapılan son açıklamada Akşener'in koruma polislerinden birinde korona virüs çıktığı için Akşener'in törene katılmayacağı belirtildi. Akşener'in korona testinin negatif çıktığı açıklandı.

İYİ Parti'den yapılan açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in TBMM'de düzenlenecek 15 Temmuz törenine katılamayacağı duyuruldu.

Akşener'in koruma polislerinden birinin korona virüs testinin pozitif çıktığı ve İYİ Parti liderinin törene bu yüzde katılmayacağı belirtildi. Öte yandan yapılan açıklamada Meral Akşener'in testinin ise negatif çıktığı ifade edildi.

İYİ Parti'den yapılan açıklama şu şekilde:

"15 Temmuz hain darbe girişiminin 4’üncü yıldönümü münasebetiyle, Millet iradesinin tecelligahı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenecek olan anma programına, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de katılacağını kamuoyuna duyurmuştuk.

Ancak, Sayın Genel Başkanımızın koruma ekibinden bir polis memurunun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır.

Her ne kadar sayın Genel Başkanımıza yapılan test ‘Negatif’ çıkmışsa da, yapılan değerlendirmeler sonrası, törene katılanları riske atmamak için, törene katılmama kararı alınmıştır."