Kova Burcunda Yeni Ay! İşte burçlara etkileri

Kova Burcunda Yeni Ay! İşte burçlara etkileri
Kova burcunda gerçekleşen Yeni Ay'ın burçlara etkileri merak ediliyor. Merak edilenleri astrolog Leyla Cihaner yazdı.

1 Şubat Salı günü İstanbul saati ile 08.49 ‘da 12 derece Kova Burcunda Yeni Ay ile Şubat Ayını karşılıyor olacağız. Aynı zaman da ilk üç ayların başlangıcı olan 3 Şubat Perşembe günü Regaip Kandilini kutluyor olacağız. Şimdiden hepimize hayırlara vesile olması dileğiyle.

Kova burcu insanlığı, özgürlüğü, elektronik, uzay, bilgisayar dünyasını ve bilim dallını sembolize etmektedir.

Kova Yeni Ay’ı sizleri duygularınız ile değil akıl ile hareket etmenizi sağlıyor olacak. Kova Yeni Ay’ında yeniliklere doğru koşmak isterken Satürn gezegenin kısıtlayan, yapılandırma enerjisiyle büyük bir bariyer ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak uzun vadede ideallerinize ve hedeflerinize ulaşmanın meyvesini de veriyor olacak. Kova Burcu Yeni Ay’ında Satürn bizlere sabır ve sebat enerjisi içinde olmamız gerektiğinin önemini vurguluyor.

2022 yıllının ikinci Yeni Ay’ı tüm eski defterlerimizi tamimiyle kapatıp yeni bir başlangıç için bizlere fırsat sunuyor olacak.

Kova Burcu Yeni Ay’ına eşlik eden iki ağır gezen olan Satürn bizlere gerçekçi olmamızı ve Uranüs ise değişimi kolay, nazikçe teslimiyette özümlememiz gerektiğini hatırlatıyor olacak.

Kova Burcu en temel özelliği olan insancıl ve dost canlısı enerjisiyle sizlere bahar ayı gelmeden çevrenizdeki insanların kalitesini tanıma fırsatı sunarken, kimlerin sizin gerçekten yanınızda kalması gerektiği hakkında karar vermeniz için sizlere rehberlik ediyor olacak.

Kova Burcundaki Yeni Ay kendinizi tanıma fırsatı sunarken gerçekte sürdürebilir mutlu bir yaşam için ihtiyacınız olanı fark etmenizi sağlıyor olacak. Bunun yanı sıra Kova Burcundaki Yeni Ay duygusal ve fiziksel bedenlerimizde kendi kendimizi sabote etme enerjini serbest bırakmayı ve kendimizi beslemeyi ve önemsemeyi öğrenmemize katkı sağlıyor olacak.

Oğlak Burcundaki Mars’ın ve Kova’nın kendi özelliklerinin birleşmesinden kaynaklı hırs, kıskançlık, lider olma arzusu ve kendi isteklerimizi ön planda tutma özelliğimizi iki hafta boyunca fazlasıyla daha esnek daha sağduyulu ve empati kurma özelliğimizi devreye sokmamız gerektiğinin önemini vurguluyor olacak.

Kova Yeni Ay’ı sizleri duygusal olarak kendinizi yetersiz, suçluluk duygusu ve baskı altında düşünmenizi sağlayabilir ancak bunların geçici duygular olduğunu şimdiden bilmenizi isterim.

29 Ocak itibariyle Oğlak Burcundaki Venüs gezegenin düz hareketi aşk veya ilişkide olduğunuz kişilerle olan duygusal iyileşme yanı sıra nakit gelir akışı veya iş dünyasında biraz olsun daha rahat nefes almamızı sağlıyor olacak. 5 Mart itibariyle de iletişim gezegeni olan Merkür Oğlak Burcunda düz hareketine başlıyor olacak. İletişimdeki iyileşme süreçleri de bizlere daha rahat nefes almamıza katkı sağlayacak. 15 Şubat Salı günü Merkür Kova Burcuna geçiyor olacak. 10 Mart tarihine kadarda Kova Burcunda yolculuğuna devam ediyor olacak.

Kova Burcundaki Yeni Ay Türkiye Açısından ise ekonomik koşullarda daha köklü ani değişiklere hazırlıklı olmamız gerektiğini vurguluyor.

Kova Burcundaki Yeni Ay kimilerimize maddi kayıplar verirken kimilerimizi de sürpriz nakit gelir akışı ile şaşırtacak gözüküyor. Aynı zaman da Aşk, iş veya kariyer ile skandallara tanık olabiliriz.

Gizli saklı ne varsa Kova Burcu Yeni Ay’ın etkisi ile ortaya çıkabilir.

16 Şubat’a kadar Dünya genelinde elektronik yeni buluşlar hakkında bilgilerin yayılmasına ve duyulmasına tanık olabiliriz.

Meslek dallarında yeni meslek dalları olan uzay, teknoloji ve yeni buluşlara eşiklik edecek cazip başvurular için talepler de tanık olabiliriz.

Kova Yeni Ay’ında iştahlarda artış veya kilo alma ile ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kova Burcundaki Yeni Ay ilham verici iletişim tarzımız ile arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi ve sosyal çevre gruplarla besleyiciyi arzumuzu da ön plana çıkarıyor olacak.

Eğitim, kütüphaneler, okullar ve toplu merkezler ile ilgili yeni kolektif birleşme ile ilgili temalar gündem konumuz olabilir.

Kova Burcundaki Yeni Ay etkisiyle aile içi nefret veya düşmanca olaylar gündem konusu olabilir.

Sağlık açısından bakarsak ise kalp ve kan damar rahatsızlıkları yanı sıra kemik, dişler, dalak organlarınıza karşı hassasiyetiniz artabilir. Sağlınıza her zamankinden daha fazla özen gösterirsek olası uzun vade hastalıklara karşı önlemlerimizi şimdiden almış oluruz.

Kova Burcundaki Yeni Ay’dan en çok etkilenecek burçlar ise Kova, Aslan, Boğa ve Akrep burçları olacak.

1ila 16 Şubat tarihlerinde daha gergin gökyüzü hareketlerine sahip olduğunu düşündüğüm tarihler ise Ayın 8-9-10-11-12 Şubat tarihlerinde biraz daha dikkatli olmakta fayda var.

Aslında Kova Burcu Yeni Ay’ı bizlere genel mesajı düşmanca davranışlardan, bilginin ve seksin kötüye kullanılmasından işlenen hunharca cinayetlerin artık son bularak daha güvenli bir ortamın sağlanması gerektiğinin öneminin altını çiziyor.

Umarım Kova Burcu Yeni Ay’ı hepimizin mucizesi olur ve birbirimizin karanlığı değil ışığı olabiliriz.

 

KOVA YENİ AY’IN YÜKSELEN BURÇLARINIZA ETKİSİ

Yükselen Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)

Kova Yeni Ay’ında grup aktiviteleri, arkadaşlarınızla katılacağınız yaratıcı aktiviteler, yeni birliktelikler ve iş görüşmeleriniz gündem konunuz olacak.

Sevgi temel duygunuz olup haksızlıklara karşı da arkadaşlarınızı koruma altına alma içgüdüsü ağır basabilir.

• Yükselen Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)

Mesleki kariyeriniz ve statünüz ön planda olacak. Mesleki kariyeriniz de sorumluklarınız artış söz konusu olabilir. Patronlarınız ile yanlış anlaşılma ve emir alma ile ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Aileniz ve kariyeriniz arasındaki dengeyi sağlayamamadan kaynaklı sorunlar meydana gelebilir.

• Yükselen İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)

Yurt dışı seyahat, yurt dışı eğitim veya bağlantıda olduğunuz kişiler ile geçmişten süregelen bir konu sorun tekrardan gündeminiz olabilir. Süregelen sorunu çözme veya tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz.

Daha çok eğitim, yakın çevre ve kardeşlerinize yönelerek vakit geçirmek sizlere iyi gelebilir.

• Yükselen Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)

Ortak kazanılan para, vergi, sigorta veya ödeme taahhüttü ile ilgili düzenleme veya yapılandırma fırsattı yakalayabilirsiniz.

Gündeminiz de ki güç savaşında dengeyi sağlamanıza yardımcı olacaktır. Sağlığınız ile ilgili sıkıntılı süreçler devreye girebilir. Ruhsal sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz.

• Yükselen Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Duygularınızın ve kimliğinizdeki değişim isteği ön planda olabilir. Arkadaşlık kurmada zorlanma, şansızlıklar yaşayabilirsiniz.

Sevgi ve yardım etme konusunda istekleriniz de artışlar olabilir. Yeni bir birliktelik veya var olan birlikteliği evlilik veya nişan kararları ile taçlandırabilirsiniz.

Aynı zaman da yeni iş anlaşmaları da yapma fırsatları da yakalayabilirsiniz.

• Yükselen Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)

Günlük rutinleriniz, sağlık sorunlarınız veya çalışma hayatınız gündeminiz olabilir. Bilinçaltınızdaki eski korkularınız, anılarınızdan kaynaklı ruhsal sıkıntılarınız yeniden gündeminiz olabilir.

Legal olmayan birlikteliklere karşı dikkatli olmakta fayda var. Düşmanca davranışlara maruz kalabilirsiniz.

• Yükselen Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

Aniden hayatınıza sorumluluk ve kariyer sahibi birileri girebilir. Çocuklarınız varise veya aşk ilişkileriniz ile ilgili konular gündeminiz olabilir.

İki hafta boyunca duygularınız ve düşünceleriniz de denge de olmak sizlere iyi gelecektir.

Yükselen Akrep Burcu (23 Ekim- 21 Kasım)

Aile, yuva aile bireyleri veya yaşadığınız mekân ile ilgili konular gündem konunuz olabilir.

Kariyeriniz ve aileniz arasında dengeyi sağlayamamaktan dolayı huzursuzlar veya hoş olmayan aile tartışmalarına tanık olabilirsiniz.

Yükselen Yay Burcu (22 Kasım- 21 Aralık)

Yakın çevre, kardeşleriniz veya akrabalarınız ile birlikte olmak sizlere iyi gelebilir. Yeni eğitim alma kararları alabilirsiniz. Kısa seyahat planları yapmaya başlayabilirsiniz.

Yükselen Oğlak Burcu (22 Aralık- 21 Ocak)

Finansal geliriniz ile ilgili köklü değişikler aniden yaşayabilirsiniz. Para da kazanabilirsiniz veya para da kaybedebilirsiniz. Maddi gelir akışınız ile ilgili hatırı sayılacak değişikler gündeminiz olabilir. Aynı zaman da vergi, emlak veya ortaklaşa kazanç ile ilgili yapılandırma veya taksitlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Yükselen Kova Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Hayatınızda köklü değişiklerin kapısı aralanıyor olabilir. Yeni anlaşmalar, yeni birliktelikler yeni imaj gündeminiz olabilir.

Bekleyen projelerinizi tamamlanma ve genişleme büyüme fırsatını da yakalayabilirsiniz.

Yükselen Balık Burcu (22 Ocak- 19 Şubat)

Sağlık sorunları gündeminiz olabilir. Biraz kendinizi sosyal çevrenizden uzak tutmak düşünmek, bilinçaltınızda çözümlenmemiş sorunları fark etme, değişim ve dönüşüm süreçleri gündeminiz olabilir. Gizli birlikteliklerden kaynaklı olası sorunlar gündeminiz olabilir.

İlgili Haberler