Böyle yüzsüzlük görülmedi. 50 bin kişiyi dolandırıp 15 bin Euro’luk şarapla poz verdiler

Böyle yüzsüzlük görülmedi. 50 bin kişiyi dolandırıp 15 bin Euro’luk şarapla poz verdiler
Kripto parada kar vaadiyle 50 bin kişiyi dolandıranların 15 bin Euro’luk şarap şişeleriyle sosyal medyada paylaşım yaptıkları ortaya çıktı.

Kripto para kar vaadiyle 50 bin kişiyi dolandırdılar ve milyonlarca dolarlarla yurt dışında ultra lüks hayat sürüyorlar. Üstelik o anları da sosyal medyadan paylaşıyorlar.

Mağdurlar onları arıyor, onlar ise TikTok''ta videolar çekiyor. Kripto para sistemi üzerinden vurgun yaptılar, yaklaşık 50 bin mağdurun üzerinden milyonlarca dolar para götürdüler ve orada kayıplara karıştılar.

KAYBI 152 BİN DOLAR
Kanal D Haber''den İbrahim Konar ve Hakan Kahraman''ın özel haberine göre; mağdurlardan biri, sisteme girdikten bir ay sonra patladığını ve kaybının 152 bin dolar olduğunu söyledi.

Seslerini duyurmaya çalışan mağdurlar hepsi bulundukları ilçede gidip şikayetçi oldu. Amaçları dosyaların birleşip soruşturmanın genişletilmesiydi. Ancak daha duruşma günü bile verilmeden çete üyeleri çektikleri videolarla mağdurlara adeta nispet yaptı.

Görüntüleri izleyen bir diğer mağdur ise; ''Şu anda inanılmaz bir lüks yaşantıları var. İnanamazsınız. Yani 15 bin Euro verdikleri şarap şişeleri var. Benim bütün birikimlerim şu anda insanlar tarafından masalarda yeniliyor.''

İlgili Haberler