KRT ve TELE1 reytinglere isyan bayraklarını çekti

KRT ve TELE1 reytinglere isyan bayraklarını çekti
KRT Genel Müdürü Adnan Bulut, televizyon izlenme ölçümleri üzerinden Türkiye’ye operasyon çekildiğini belirterek, “İpliğinizi pazara çıkaracağız.” dedi.

Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile araştırma yaptıklarını söyleyen KRT Genel Müdürü Adnan Bulut, TV izlenme ölçümleri üzerinden Türkiye’ye operasyon çekildiğini açıkladı.

Bulut şu açıklamayı yaptı:

“TV izlenme ölçümleri üzerinden Türkiye’ye operasyon çekiliyor. Bu operasyon KRT ve Tele1’i hedef alan hem ticari hem siyasi bir çalışmanın sonucu. Bizi yıpratarak, yaşayamaz hale getirerek Türkiye’de istedikleri gibi at oynatacaklarını sanıyorlar. @merdanyanardag ile işin peşindeyiz

İktidara yanlamış bir TV kanalı bir haftada izlenme oranını yüzde 1000 (yanlış okumadınız BİN) artırıyor. Bizim gündem yaratan, tartışılan programımız 0 (sıfır) izleniyor. Bunu izah edemezsiniz. İpliğinizi pazara çıkaracağız.”

UĞUR DÜNDAR DA İSYAN ETMİŞTİ 

 Daha önce de defalarca TELE1 TV''nin gösterilen reyting sonuçlarının doğru olmadığını vurgulayan Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından ilişkili reyting konusuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Dündar paylaşımında:

"Haber TV''lerinin reytingini ölçen Kantar Medya''ya göre TELE1''in bazı reklâmları, programlardan çok izleniyor!

Buna dayanarak şöyle bir öneride bulundum:

REKLÂM adlı program hazırlayıp, sadece reklâm yayınlayalım.

Reklâm arasına da program koyarak, reytingin belini kıralım!" ifadelerini kullanmıştı. 

 

 

İlgili Haberler