KRT'de Zafer Arapkirli'nin yerine bakın kim geldi

KRT'de Zafer Arapkirli'nin yerine bakın kim geldi
Türkiye'nin önemli kültür kanallarından KRT TV, kadrosuna önemli bir ismi kattı. Seçil Özer, KRT TV ile anlaştı.

Medyaradar''da yer alan habere göre, KRT TV''de Zafer Arapkirli''nin yerine gelecek isim belli oldu. Yıllarca Kanal D''de Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliği yapan deneyimli gazeteci Seçil Özer, KRT TV ile anlaştı. Özer, ana haber bültenini sunacak.

30 AĞUSTOS’TA EKRANLARDA OLACAK

KRT TV’nin Instagram hesabından yapılan paylaşımda, "KRT Haber’ taze kan, yeni soluk. Deneyimli gazeteci Seçil Özer, yeni yayın döneminde KRT Akşam Haberleri''ni sunacak. Seçil Özer''le KRT Akşam Haberleri, 30 Ağustos''ta ekranlarda olacak” ifadelerine yer verildi.

Arapkirli''nin ise yorulduğu için bu kararı aldığı ve sadece sabah kuşağındaki haber programını sunacağı öğrenildi. Arapkirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Özer''e başarılar diledi.

Deneyimli gazeteci, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"KRT TV ANA HABER, ARTIK SEÇİL ÖZER''de 30 Ağustos''tan itibaren KRT TV Ana Haber''i, genç meslektaşım @secilozer devralıyor. Başarılar diliyor, KRT Ana Haber''i daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. Bendeniz, MEDYAterapi ile her sabah sizlerle olmayı sürdüreceğim."

SEÇİL ÖZER KİMDİR?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunu olan Seçil Özer 1982 yılında Ankara''da dünyaya geldi. Kanaltürk ekranlarında ilk iş deneyimini yaşayan başarılı muhabir, Kanaltürk tecrübesinin ardından Skytürk ve Kanal 24’te haber muhabirliği yaptı, 2010 yılında ise Kanal D ekranlarında görevine devam etti.

Başarılı muhabir özellikle Mehmet Ali Birand yönetiminde hazırlanan Kanal D Ana Haber''de ön plana çıktı ve tanındı. Özellikle bu dönemde hazırladığı Ankara merkezli siyasi haberler izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Kanal D Ana Haber sunucularında değişiklik yaşanmasına karşın Seçil Özer istikrarlı bir şekilde görevini sürdürmeye devam etti.

Kanal D’de Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı muhabirliği yapan Seçil Özer, Parlamento muhabirliği de yaptı ve Anayasa çalışmalarını takip etti. Kanal D’de daha önce Söz Meclisten Dışarı isimli programı ve Ahmet Hakan ile Kanal D Ana Haber''de Seçil Özer ile Perde Arkası bölümünü sundu. Deneyimli gazeteci, son olarak Olay TV’de çalıştı.

İlgili Haberler