Küçükmece'de iki iş yerine kumar baskını

Küçükmece'de iki iş yerine kumar baskını
Küçükçekmece’de bulunan iki iş yerine kumar oynadıkları ve tedbirleri ihlal ettikleri için baskın düzenlendi. Toplamda 84 bin 615 lira idari para cezası işlemi uygulandı.

Küçükmece'de iki iş yerine kumar baskını

DHA’nın haberine göre, Küçükçekmece Tevfikbey Mahallesi''nde bulunan ve daha önceden ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği için mühürlendiği tespit edilen iş yerinde dün saat 22.00''de yapılan kontrollerde, içerde 14 kişinin bulunduğu tespit edildi. Ayrıca mekan içerisinde sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı, sokağa çıkma yasağının ihlal edildiği ve kumar oynamada kullanılan 370 adet pul bulunduğu tespit edildi.

Yine Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi''nde dün saat 18.00''de bir iş yerinde yapılan kontrollerde içerde 5 kişinin bulunduğu ve sokağa çıkma yasağının ihlal ettiği belirlendi.

MÜHÜRLENEREK FAALİYETLERİNE SON VERİLDİ

Her iki iş yerinde bulunan toplam 17 kişiye "1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun" 282. Maddesi''ne istinaden 65 bin 911 lira, "Kumar oynayan" 13 kişiye de 18 bin 704 lira olmak üzere toplam 84 bin 615 lira idari para cezası işlemi uygulandı. Tevfikbey Mahallesi''nde bulunan iş yeri İlçe Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek faaliyetlerine son verildi. İş yeri sorumlusu hakkında da adli işlem yapıldı.