Kumpasın ardından Genel Merkez'den şok mesajlar!

Kumpasın ardından Genel Merkez'den şok mesajlar!
Yeniçağ Gazetesi yazarlarına kurulan çirkin tezgahın ardından Genel Merkez yöneticilerinin paylaşımları şoke etti. Genel Sekreter Büyükataman Yeniçağ’ı hedef gösterirken, genel sekreter yardımcısı Vahapoğlu ise dalga geçen bir tweet attı.

Yeniçağ Gazetesi Yazarları Adnan İslamoğulları, Servet Avcı, Yavuz Selim Demirağ ve Kürşat Zorlu’ya yapılan FETÖ uzantılı kumpasa, MHP Genel Merkezi'nden ilginç tepkiler geldi. Genel merkeze yakınlığıyla bilinen Ülkücü Medya isimli internet sitesi ise “Korsan Kurultay Düzenleyen Akşener Ekibi FETÖ’den Gözaltına alındı” manşeti attı. 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman gazetemiz Yeniçağ’ı “Fitneçağ” olarak nitelendiren ve gözaltı kararına tepki gösterenleri eleştiren bir tweet attı.

Genel Sekreter Yardımcısı Hidayet Vahaoğlu ise gözaltı kararlarıyla adeta dalga geçti.

Genel Merkez yöneticilerinin kendilerine tek bir saygısızlığı olmamış, sadece Siyasi Partiler Kanunu’ndan aldıkları yetkiyle kurultay isteyen muhaliflere böyle bir üslup kullanması büyük tepki çekti.

Yeniçağ Gazetesi’nin yazarları, evlerinden sabahın köründe sadece Ülkücü oldukları için gözaltına alındı. Kurulan bu tezgaha milyonlarca Ülkücü tepki gösterdi. 

Böyle bir günde tek bir açıklama yapmayan Genel Merkez, kongre isteyen 5 teşkilatı binalarıyla birlikte kapatırken, Ülkücü yazarlarla böyle dalga geçti.

İlgili Haberler