Kütahya Belediyesi 29 personel alacak

Kütahya Belediyesi 29 personel alacak
Kütahya Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az ilkokul mezunu farklı unvanlarda 29 personel alınacak.

İŞKUR resmi web sayfasında yayınlanan ilana göre Kütahya Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az ilkokul mezunu farklı unvanlarda 29 personel alınacak.

Adaylar başvurularını 26 Ocak 2022 tarihine kadar kurum internet sayfası üzerinden çevrimiçi yapacaklar. 15 Beden İşçisi, 4 Şoför, 1 Su Kanalı İşçisi, 3 Bekçi, 1 Temizlik Görevlisi, 3 Veteriner Sağlık Teknikeri ve 2 Veteriner Hekim alınacak.

ADAYLARDA ARANAN ORTAK NİTELİKLER

Türk vatandaşı olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, İlan tarihi itibarı ile herhangi bir işte çalışmıyor olmak ve Kütahya ilinde ikamet ediyor olmak.

Beden İşçisi alımı için 20 – 50 yaş arasında olmak, En az İlkokul mezunu olmak.

Şoför alımı için 20 – 50 yaş arasında olmak, En az İlkokul mezunu olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine, SRC2, SRC4 ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak.

Su Kanalı İşçisi alımı için 20 – 50 yaş arasında olmak, En az İlkokul mezunu olmak, Alanında deneyimli olmak.

Bekçi alımı için 20 – 50 yaş arasında olmak, En az İlkokul mezunu olmak.

Temizlik Görevlisi alımı için 20 – 50 yaş arasında olmak, En az İlkokul mezunu olmak.

Veteriner Sağlık Teknikeri alımı için 20 – 30 yaş arasında olmak, İlgili bölüm Önlisans mezunu olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak.

Veteriner Hekim alımı için 20 – 30 yaş arasında olmak, Ortopedi ve Travmatoloji alanında deneyimli olmak, İlgili bölüm Lisans mezunu olmak, B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif araç kullanabiliyor olmak, Office programlarını aktif kullanabiliyor olmak.