Kutlama programı belli oldu

Kutlama programı belli oldu
Göztepe deplasmanında 1 puan bile alsa şampiyonluğa ulaşacak olan Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları için geri sayıma geçildi. Şölenin detayları belli olmaya başladı.

Süper Lig’in son haftasında Göztepe deplasmanına konuk olacak olan Galatasaray, bu maçtan en az 1 puan alıp şampiyonluğunu ilan etmek için artık geri sayıma geçti.

Büyük bir ciddiyetle son maçlarına hazırlanan futbolcuların yanı sıra yönetim de şampiyonluk kutlamaları için kolları sıvadı.

Cumartesi günü Bornova Stadı’nda mutlu sona ulaşıp şampiyonluk turu atmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, asıl kutlamayı iki gün sonra Türk Telekom Stadı’nda gerçekleştirecek.

Son dakikada tarihi değişmezse pazartesi günü olarak belirlenen şölenin, Ramazan ayı nedeniyle iftardan sonra yapılacağı öğrenildi. Şampiyonluk kupası da törende kaldırılacak.

Sezon başında Gomis’in, ‘Sen olsan bari’ şarkısınını dinleyip dans etmesi ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaşması Aleyna Tilki’nin ününe ün katmıştı.

Gomis’in gollerinde sonra statta bu şarkı çalınırken, yönetim de kutlamalar için Aleyna Tilki’nin menajeriyle iletişime geçti.

Ancak genç şarkıcının pazartesi günü Amerika’dan özel olarak gelen yönetmenlerle klip çekiminin bulunduğu, kutlamaya gelmesinin çok zor olduğu ortaya çıktı.

Aleyna’nın sıkışık takvimine takılan Sarı-Kırmızılılar’ın, Kenan Doğulu’ya yöneldikleri öğrenildi.

SADECE 450 TARAFTAR

Göztepe deplasmanında G.Saray’ı İzmir’de az sayıda taraftarı destekleyecek.5 bin 683 kapasiteli Bornova Stadı’nda oynayacak olan Sarı-Kırmızılılar, zorunlu yüzde 5’lik (284 kişi) deplasman tribünü kontenjanın artırılması için Göztepe cephesiyle görüştü.

TFF talimatlarına göre maksimum olarak yüzde 10 rakip taraftarı stada alabilen Göztepe yönetimi ise bir kale arkasını tamamen G.Saray’a ayırmayı kabul etti.

Sezonun son maçında Galatasaray’ı sadece 450 taraftarı canlı olarak takip edebilecek.