Kuzgun 5.bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Kuzgun 5.bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik'in yer aldığı Kuzgun 4. bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Kuzgun’ un bu akşam ki bölümünde neler olacak? İşte detaylar.

Kuzgun dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu? Dila ile Kuzgun arasında neler oluyor? İşte detaylar…

KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Kuzgun, yaralı haldeki Rıfat’ı da alır ve olay yerinden hızla uzaklaşırlar. Ancak arkalarında çok önemli bir delil ve bir de görgü tanığı bırakmışlardır. Şeref’in vurulduğu haberi çok kısa bir süre sonra Bora’ya ulaşır. Bu haberi, zoraki getirildiği restoranda Dila da öğrenir ve tavırlarından hiç hoşlanmamış olsa da Bora’yı yalnız bırakmaz. Kartal, Kuzgun’un ağabeyi olduğunu öğrenir, yolunu gözler ve yılların özlemiyle mahallede önüne çıkar. Bu anlara Meryem de şahit olur ve Kuzgun’un vereceği tepkiyi, gizlice takip eder. Kumru da Kuzgun’un karşısına çıkar ve tamirhanedeki yangınla ilgisi olup olmadığını sorar. Aldığı cevap Kumru’yu şoke eder. Dila ile Meryem arasında da yıllar sonra büyük bir yüzleşme yaşanacaktır. Dila, Kuzgun’a doğumgünü sürprizi yapar. Mutlu başlayan, sürprizlerle renklenen, romantizmle örülen, Dila’nın Kuzgun’a aşık olduğunu itiraf etmesiyle rüyaya bürünen günleri, ikisinin de hiç tahmin edemeyecekleri bir şekilde sonlanır. Öte yandan Bora, babasının öldürülmesiyle ilgili her bir ayrıntıyı titizlikle incelemekte ve adım adım iz sürmektedir. Büyük bir savaş kapıdadır ve bu savaşın, intikam planını ilmik ilmik ama sapasağlam ören Kuzgun’u da içine alması kaçınılmazdır.

KUZGUN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Bora’nın, babasını Kuzgun’un vurduğunu öğrendiği an, Kuzgun ile Bora arasındaki büyük savaşın da başladığı andır aynı zamanda. Artık hiç kimse güvende değildir. Bora, ilk hamlesini yapar ve alttan alta Kuzgun’u, avukatı olmayı kabul eden Dila’nın önüne atar. Kuzgun, Bora’nın planını sezer ve büyük bir kumar oynamaya karar verir. Bu kumarın bir ucunda özgürlüğü, diğer ucunda hapishane durmaktadır. Rıfat’la ortak iş yapmak için harekete geçen Bora’ya karşılık Kuzgun, Rıfat’a Bora’yı kontrol altında tutmasını sağlayabilecek bıçak sırtı birteklifte bulunur. Bora, Kuzgun’a karşı savaşını şiddetlendirir ve hem Meryem’e hem de Kuzgun’a büyük bir tuzak kurar. Meryem’i oyuna getirip alıkoyan Bora, onun hayatını da Kuzgun’un vereceği çok kritik bir karara bırakır. Ancak Kuzgun’un, Bora’nın bu acımasız planından haberi yoktur ve Meryem artık ölümle yüz yüzedir. Öte yandan Dila, Kuzgun’un katil olmasını öğrenmesiyle sarsılmış, öğrendiklerini Rıfat’a doğrulatmış ve adalet ile Kuzgun arasında çok zor bir tercihle karşı karşı kalmıştır. Ve şimdi, hem Kuzgun’un hem de Dila’nın alacağı kararlar, atacağı adımlar herkesin hayatını derinden etkileyecek ve bu büyük savaşın seyrini değiştirecektir.

KUZGUN BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Kuzgun 5. yeni bölümü ile bu akşam yayınlanacak.