Kuzgun dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne?

Kuzgun dizisi ne zaman başlıyor, konusu ne?
Yeni sezonun iddialı dizilerinden olan Kuzgun dizisinin çekimlere başladı. Paylaşılan fotoğraf ile çekimlere başlandığı duyurdu. Sosyal medyada çok konuşulan Kuzgun dizisi konusu ne? Diye çok araştırılıyor . İşte detaylar.

Başrollerini Burcu Biricik ve Barış Arduç’un oynayacağı Kuzgun dizisi çekimlere başladı. Sosyal medyada çok konuşulan ve büyük bir merak konusu olan Kuzgun dizisi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler? Var çok merak ediliyor işte detaylar…

KUZGUN DİZİSİ KONUSU NEDİR

Kuzgun dizisinde Barış Arduç Kuzgun karakterine Burcu Biricik ise sevgilisi Dila karakterine hayat verecek. Kuzgun tuzağa düşürülerek şehit edilen polis babasının intikamını almak için 20 yıl bekleyen bir adama Dila ise yıllar sonra Kuzgun ile tekrar karşılaşarak hayatı değişen başarılı bir avukata hayat verecek. İntikamında Kuzgun’un en büyük yardımcısı Dila olacaktır. Kuzgun babasının ölümünden sonra başka bir kimlikle yaşamış ve korumalık yapmıştır.

KUZGUN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR

Dizinin oyuncu kadrosunda; Barış Arduç (Kuzgun), Burcu Biricik (Dila), Settar Tanrıöğen (Terzi Derviş), Hatice Aslan (Meryem) Levent Ülgen (Rıfat) Caner Şahin (Kartal), Ahsen Eroğlu (Kumru), Aytek Şayan (Ali), İpek Erdem (Şermin), Derya Beşerler (Seda) yer alıyor.

Kuzgun dizisi ilk bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR

Barış Arduç kimdir, Barış Arduç, 9 Ekim 1987 tarihinde anne babası çalışmak için İsviçre’ye gittiklerinde İsviçre‘de ailesinin ortanca çocuğu olarak doğmuştur. Arnavut kökenli anne babası İsviçre’de emlakçılık yapmaktaydı. Baba tarafı Fatsa, anne tarafı Artvinlidir. Onur Arduç adında abisi ve Mert Arduç asında kardeşi vardır. Barış Arduç, İlkokulu Sakarya ve Gölcük‘te, ortaokulu Bolu‘da okudu. Lise son sınıfta ailesiyle beraber istanbul’a gelerek ortaöğrenimini İstanbul’da tamamladı. Liseden sonra Kayseri‘de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul’a geri döndü. Barış Arduç, yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla ilgilenmektej çalışmaları da yapmaktadır. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak İstanbul Şile’de 8 yıl cankurtaranlık yaptı.Ayla Algan ile tanıştıktan sonra Ekol Drama’da kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Ayrıca Sadri Alışık Tiyatrosu’nda teatral eğitim de aldı. Oyunculuk kariyerine, 2011 yılında Ömür Gedik‘in Paramparça adlı klibi ile ilk adımını attı.2014 yılında yapımcılığını Necati Akpınar‘ın yaptığı “Deliha” sinema filminde Cemil karakterini canlandırırken, Gupse Özay, Derya Alabora, Cihan Ercan, Zeynep Çamcı, Hülya Duyar, Cenk Durmazel, Korhan Herduran ve Jeyan Mahfi Tözüm ile birlikte oynadı.

2015 yılında başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Sezin Akbaşoğulları, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Sarp Akkaya, Barış Arduç, Ekin Türkmen ve Tomris İncer gibi oyuncuların paylaştığı “Racon: Ailem İçin” dizisinde Tekin karakterini canlandırdı. Barış Arduç, 19 Haziran 2015 tarihinde Star TV‘de yayınlanmaya başlayan ve baş rollerini Elçin Sangu,Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen ile paylaştığı “Kiralık Aşk” adlı dizide Ömer karakterini canlandırdı.