La Casa De Papel filmindeki altın eritme sahnesiyle ilgili gizli detay herkesi şok etti

La Casa De Papel filmindeki altın eritme sahnesiyle ilgili gizli detay herkesi şok etti
Popüler video izleme uygulaması olan Netflix'in yapımlarından olan ve izleyicilerin büşük beğeniyle izlediği 'La Casa De Papel' filmiyle alakalı gizli bir detay ortaya çıktı. Buna göre, 3. sezonun 6. bölümünde Profesör'ün 'El tubo de Lamson' başlıklı kitabı okuduğunu fark edildi. Başlık, hava basınçlı borular anlamına geliyor. Bu da sahnenin nasıl çekildiği konusunda hakkında ipuçları veriyor.

Independent'ta yer alan habere göre, İspanyol suç ve gerilim dizisi La Casa de Papel'den bekleneceği üzere bir dizi sorun ortaya çıkmıştı. Buna Nairobi'nin (Alba Flores) zulayı bankanın su basan mahzenlerinden çıkarma görevi de dahildi.

BİR KULLANICI FARKETTİ

Express'in haberine göre Reddit kullacısı Nastie22, "3. sezonun 6. bölümünde Profesör'ün 'El tubo de Lamson' başlıklı kitabı okuduğunu fark ettim. Başlık, hava basınçlı borular anlamına geliyor. Neticede bazı sorunlar çıksa da Profesör her sezona kılı kırk yararak hazırlanmış soygun planlarıyla başlıyor. İzleyenler detaylara dikkat ederse, karakterin planındaki aşamaları ortaya çıkaran bir dizi ipucu ve tüyonun bölümler önce arka planda bulunduğunu fark edecektir." paylaşımında bulundu.

İzleyici şöyle açıkladı:

"Hava basınçlı tüpler, silindirik kapları sıkıştırılmış hava veya kısmi vakum yoluyla bir tüp ağı içinde fırlatan sistemler. Katı cisimlerin taşınmasında kullanılıyorlar. Yani bence bu hava basınçlı tüpleri altını bankanın dışına çıkarmada kullanacaklar. Altını küçük topaklar haline getirmelerinin sebebi bence bu."

Altın külçelerini daha rahat taşıma için küçük topaklar haline getirme kararı bazı izleyenlerin kafasını karıştırmıştı.