La Casa de Papel'in 3. sezon yeni bölüm ne zaman?

La Casa de Papel'in 3. sezon yeni bölüm ne zaman?
Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilen La Casa de Papel'in 3. sezonundan yeni fragman yayınlandı. La Casa de Papel'in yeni bölümleri ne zaman? İşte detaylar...

İspanyol yapımı La Casa de Papel dizisinin 3. sezon yeni fragmanı yayınlandı. Türkiye'de de ilgiyle takip edilen La Casa de Papel'in yeni sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı da belli oldu. Peki La casa de Papel 3. sezon yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?

Önceki sezonlarda yer alan Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (The Professor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo) Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (Coronel Prieto) ve Mario de la Rosa (Suarez) yeni sezonun da oyuncu kadrosunda yer alıyor.

La Casa de Papel‘in yeni sezonunda Hovik Keuchkerian (Bogota), Najwa Nimri (Alicia), Fernando Cayo (Tamayo) ve Rodrigo de la Serna (The Engineer) da oyuncu kadrosuna dahil oluyor. Netflix Türkiye sayfası dizinin yeni sezonundan bir fragman yayınladı. 

LA CASA DE PAPEL YENİ SEZON NE ZAMAN?

Dizinin merakla beklenen 3’üncü sezonu 19 Temmuz’da yayınlanacak.