Bilim Kurulu Üyesi Levent Akın 'Virüs startta bekliyor' diyerek olmazsa olmaz önerilerini sıraladı. Koronada tarih vererek kötü
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Akın 'üzerinde çalışılıyor' diyerek gece sokağa çıkma yasağındaki yeni planı açıkladı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Akın, gece uygulanan sokağa çıkma yasakları ile ilgili açıklamada bulundu. Akın, gece yasakları ile ilgili çalışma olduğunu belirterek, “Önümüzdeki dönemde düşük ve orta riskli illerde sınırlama 22.00 ya da 00.00'a doğru kaydırılabilir” dedi.
Bilim Kurulu Üyesi Akın İstanbul koptu gidiyor dedi. Ürkütücü gerçeği gözleriyle gördüğünü anlattı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Akın, İstanbul’da korona virüs salgının kontrol altına alınamadığını ve yeni mutasyon virüs nedeniyle vakaların ikinci bir zirve yapacağını belirtti.
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Akın lokanta ve kafelerin açılması için gereken şartı açıkladı Lokanta ve kafelerin ne zaman açılacağı merak konusu olurken Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Akın, “Lokanta ve kafelerin açılması ancak testte pozitiflik oranları yüzde birin altına düştüğünde gözden geçirilmeli. Tabii toplumun 15 milyonunun aşılanmasının da büyük önemi var. Bunlara kesinlikle uyulması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Akın korona aşısında tüm merak edilenleri tek tek açıkladı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Akın, korona virüs aşılarıyla ilgili vatandaşlardan gelen soruları tek tek yanıtladı.
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Akın herkes buna hazır olsun diyerek kötü haberi verdi Biilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Akın, Türkiye'nin çok zorlu bir kış mevsimi geçireceğine vurgu yaparak, "Herkes hazırlıklı olsun" dedi. Akın, korona virüsün Kasım ve Aralık aylarında çok zor olacağını belirterek yeni zirveler görebileceğini işaret etti.
Bilim Kurulu üyesinden flaş iddia: 'Sıcaklık virüsü engelliyor tezi çöktü' Bilim Kurulu üyesi Prof. Levent Akın, 'sıcak virüsün etkisini kırıyor' tezinin Diyarbakır'daki vaka artışlarıyla yalanlanmış olduğunu iddia etti.
Bilim Kurulu üyesinden dikkat çeken uyarı: Salgını 'dizilere' benzetti Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Akın korona virüs salgını ile ilgili yaptığı açıklamda; ‘Bu salgını başlayıp biten film gibi düşünüyorlar, oysa bu bir dizi film. Bazı bölümleri heyecanlı, bazı bölümleri sıkıcı, sönük olabilir. Şu an sıkıcı bölümüne, evresine geldiğimizi söyleyebilirim’ dedi.
Prof. Dr. Levent Akın: "Ölenlerin ayrı mezarlara gömülmesi gereksiz" Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Prof. Dr. Levent Akın, korona virüs nedeniyle hayatını kaybedenleri ayrı mezarlığa gömülmesinin gereksiz olduğunu ve kurulun böyle bir kararı olmadığını söyledi.