Levent Gültekin'den saldırının ardından ilk açıklama. Saldırı anını böyle anlattı

Levent Gültekin'den saldırının ardından ilk açıklama. Saldırı anını böyle anlattı
Gazeteci Levent Gültekin, Halk TV’nin Bakırköy’deki merkez binası önünde saldırıya uğradı. Gültekin, saldırı anını Halk TV’de katıldığı programda anlatırken, “Taksiden inince iki tane gençle göz göze geldik. Fark ettim beni takip ediyorlar biraz hızlandım sonra onlarda hızlandı. Ben geri döneyim dedim sonra onlarda geri döndü. Biraz daha hızlandım, arayı açtım kanalın önüne yaklaşınca 15-20 kişi sokağın dört bir köşesinden aynı anda saldırdı. O anda artık başladılar vurmaya” dedi.

Gazeteci Levent Gültekin, Halk TV binasının önünde 25 kişilik bir grubun saldırısına uğradığını açıkladı. Durumunun iyi olduğunu belirten Gültekin, katıldığı canlı yayında saldırı anını anlattı.

Gültekin’in açıklamaları şu şekilde:

Aslında memleketin geldiği durum açısından vahim. Böyle tatsızlıklar, bir anda bekliyoruz desem bize yakışmaz diyeceğim ama benim son bir konuşmam vardı epey önceden. Tehdit düzeyi de öyle 3 kişi 5 kişi değil bir partinin genel başkan yardımcıları düzeyinde. Akıl alır gibi değil. Utanç verici bir durum. Türkiye’de iktidar partisinin ortağının yardımcıları kendisine yöneltilen eleştirilerden dolayı sosyal medyadan eleştiriyorlar. Tehdidi de boşver küfür edip hakaret ediyorlar.

Benden önce bir siyasetçi ve gazeteci tehdide uğradığı için hepimiz tedirgin olarak memleket daha iyi olsun diye kendimizce mücadele veriyoruz.

"15-20 KİŞİ SOKAĞIN DÖRT BİR KÖŞESİNDEN AYNI ANDA SALDIRDI"

Taksiden inince iki tane gençle göz göze geldik. Fark ettim beni takip ediyorlar biraz hızlandım sonra onlarda hızlandı. Ben geri döneyim dedim sonra onlarda geri döndü. Biraz daha hızlandım, arayı açtım kanalın önüne yaklaşınca 15-20 kişi sokağın dört bir köşesinden aynı anda saldırdı. O anda artık başladılar vurmaya. Bu 15-20 kişi, kesin delikanlı diye dolaşıyorlardır ortalıkta. Ben onların yerinde olsam utanırdım bu yaptığımdan. 1 kişiye 25 kişi saldırmak eşkıyalıktır. Bu kendilerine yakışacak en ufak bir tabir varsa eşkıyalık olarak tanımlarım ben onu. Yaptıklarının yanlış olduğunu söyledim.

Umut ediyorum ki aynaya baktıklarında bu utancı hep hissederler. Biz 1 kişiye 25 kişi saldırdık diye. Bu aslında Türkiye için tatsız bir durum. Daha üzücü olanı bu insanlar, ‘Türkiye’ye biz sizden daha çok seviyoruz.’ narası atıyorlar 40 yıldır. Sevdikleri ülkeye yaptıkları bu.