Lider Trabzonspor Karagümrük deplasmanında

Lider Trabzonspor Karagümrük deplasmanında
Süper Lig'in 14. haftasında Fatih Karagümrük ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Süper Lig''in 14. haftasında lider Trabzonspor, Fatih Karagümrük''e konuk olacak. Trabzonspor, Fatih Karagümrük deplasmanında galibiyet serisine devam etmeyi hedefliyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı''nda saat 16.00''da başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Ligde 13 hafta sonunda 10 galibiyet, 3 beraberlik alarak 33 puanla namağlup lider durumda bulunan bordo-mavililer, rakibini mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha geride bırakmak istiyor.

Genç İtalyan teknik adam Francesco Farioli yönetiminde iyi bir performans sergileyen Fatih Karagümrük ise ligdeki 13 müsabakada 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. 22 puan toplayan Fatih Karagümrük, haftaya 6. sırada girdi.

KARAGÜMRÜK - TRABZONSPOR MUHTEMEL 11''LER:

Fatih Karagümrük: Viviano, Balkovec, Luckassen, Baniya, Caner, Bertolacci, Erhun, Karamoh, Emre Mor, Ahmed Musa, Pesic

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Vitor Hugo, Edgar Ie, Trondsen, Hamsik, Berat, Abdülkadir, Nwakaeme, Djaniny, Cornelius

KARAGÜMRÜK''TE 7 EKSİK

Ev sahibi ekipte cezalı olan Vegar Hedenstad, Lucas Biglia ve Ervin Zukanovic ile sakatlıkları bulunan Alpaslan Erdem, Burak Bekaroğlu, Mehdi Benatia ve Kerim Frei, bordo-mavili takıma karşı sahaya çıkamayacak.

FIRTINA''DA BAKASETAS VE KOITA KADRODA

Trabzonspor''da ise Hüseyin Türkmen ve Erce Kardeşler''in sakatlığı sürüyor. Takımla çalışmalara Cuma günü başlayan Bakasetas ve Koita ise İstanbul''a götürüldü.