Liderler yeni Emniyet Müdürlüğü binasının açılışında bir araya geldi

Liderler yeni Emniyet Müdürlüğü binasının açılışında bir araya geldi
Ankara'da 15 Temmuz hain darbe girişiminde hedef alınan yerlerden biri de Emniyet Müdürlüğü binasıydı. Yeni Emniyet Müdürlüğü binasının açılışı darbe girişiminin 3. yılında gerçekleştirilirken , açılışta siyasi parti liderleri de bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Emniyet Müdürlüğünün yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Törene, Erdoğan'ın yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve Devlet Bahçeli katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da yerini aldığı törene 15 Temmuz 2016’da Ankara’da şehit olanların yakınları ve gaziler de katıldı.

Burada vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sakalımızı kestiler ama kesilen sakal çok daha gür bitti; biz ise onların kollarını kestik, kolay kolay bir daha ayağa kalkamayacaklar. Türk demokrasisinin kazanımlarına gerektiğinde canı pahasına sahip çıkan kurumlarımız olduğu müddetçe kimse bu millete diz çöktüremeyecek. Milletine ve devletine bağlı askerlerimiz, polislerimiz, istihbaratçılarımız olduğu sürece hiçbir güç bir daha asla 15 Temmuz benzeri işgal girişimlerine teşebbüs edemeyecektir.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler