Lig maçları nefes kesecek. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı

Lig maçları nefes kesecek. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı
Liglerin bitimine sayılı haftalar kala hem zirve, hem de küme düşme mücadelesi nefesleri kesiyor.  Öyle haftalara girildi ki düşme potasındaki takımların, zirve mücadelesi yapan takımlardan puan alması bile sürpriz olarak değerlendirilmiyor. Bu haftaki maçlar da her sonuca açıktır. 

Lig maçları nefes kesecek. iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı

Takımının istediği sonucu alamaması nedeniyle hırçınlaşan futbolcuları da unutmamanızı öneriyorum. Onun için kırmızı kart olur tercihi de size alternatif olabilir. 

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Rennes-Dijon  (Tahmin: 0 - Oran: 1.22 ) 

Fransa Ligi''nde küme düşmesine kesin gözüyle bakılan ve 33 maçta 18 puan toplayan Dijon, bu hafta Rennes''e konuk olacak. 16 dış saha maçının 11''ini kaybeden Dijon için çok zor karşılaşma olacak.

51 puanla 7. sırada bulunan Rennes Şampiyonlar Ligi Eleme grubuna katılabilmek için mücadelesini sürdürüyor. Lig böyle tamamlanırsa 53 puanla 5. sıradaki Lens ön eleme oynamaya hak kazanacak. Rennes bu maçı kazanarak 1 puan üstünde bulunan Marseille ve Lens''in puan kaybetmelerini bekleyecek. (Tahmin: 1 - Oran: 1.22 )  

Genoa-Spezia  (Tahmin: 0 - Oran: 2.85 ) 

İtalya Ligi, düşme potasını yakından ilgilendiren bir karşılaşmaya sahne olacak. 14. sıradaki Genoa, aynı puanlı Spezia ile karşılaşacak. Bu maçta dengelerin değişeceğini düşünmüyorum. (Tahmin: 0 - Oran: 2.85 ) 

Parma-Crotone (Tahmin: 1 - Oran: 1.55 ) 

İtalya Ligi''nde topladığı 20 puanla 19. sırada bulunan Parma, 15 puanı bulunan son sıradaki Crotone''yi ağırmlayacak. 2 takımın da düşmesine kesin gözle bakılıyor. Çünkü düşme potasının üzerinde yer alan 17. sıradaki Benevento''nın 31 puanı bulunuyor. Bu maçta ben ev sahibi Parma''nın kazanacağını tahmin ediyorum.(Tahmin: 1 - Oran: 1.55 ) 

Huesca-Getafe (Tahmin: 0 - Oran: 2.60 ) 

Düşme potasında yer alan Huesca sahasında Getafe''yi ağırlayacak. Sahasındaki 15 maçın 3''ünü kazanan Huesca bu maça galibiyet parolasıyla çıkacak. Rakibi Getafe de düşme korkusu yaşayan takımların başında gelmekte. Bu maçta dengelerin değişeceğine inanmıyorum. (Tahmin: 0 - Oran: 2.60 ) 

Villarreal-Barcelona (Tahmin: 2 - Oran: 1.55 ) 

Lig 6''ncısı Villarreal, şampiyonluğun en büyük adaylarından Barcelona''yı konuk edecek. Barcelona şampiyon olmak istiyorsa bu maçı kazanmak zorunda. Kazacağını düşünüyorum. (Tahmin: 2 - Oran: 1.55 ) 

Toplam oran: 21.71. Oranlar değişiklik gösterebilir.