Lille'de Yusuf Yazıcı krizi

Lille'de Yusuf Yazıcı krizi
UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Lille-Sparta Prag maçında oyundan alınan Yusuf Yazıcı'nın hareketi hocasının tepkisini çekti. Karşılaşmanın 77. dakikasında yerini Burak Yılmaz'a bırakan Yusuf, kenara alındıktan sonra bu karara şaşırmış ve oyundan çıkarken Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier'in elini sıkmayarak tepki göstermişti. Bu hareket üzerine Lille'in hocasından şok eden açıklama geldi.

Lille'de Yusuf Yazısı krizi patlak verdi. Fransız ekibinin UEFA Avrupa Ligi'nde dün gece Burak Yılmaz'ın 2 golüyle kazandığı maçta oyundan alınan Yusuf'un hareketi olay yarattı.

Sparta Prag karşısında 77. dakikada yerini Burak Yılmaz'a bırakan Yusuf Yazıcı, kenara alındıktan sonra bu karara şaşırmış ve oyundan çıkarken teknik direktör Christophe Galtier'in elini sıkmayarak tepki göstermişti.

HOCASINDAN TEPKİ GELDİ

Yusuf Yazıcı'nın tepkisi hakkında konuşan Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, "Maça konsantre olmak başka şey, kızgınlık başka şey. Bunu Yusuf Yazıcı ile aramızda ve sessiz bir biçimde halledeceğiz. Sahadan çıkıyorsa buna saygı göstermeli. Sebebi her ne olursa olsun. Yusuf Yazıcı'yı çıkardım ve yerine Burak Yılmaz'ı aldım, o da 2 gol attı" ifadelerini kullandı.