Tarkan kime çok sinirlendi? Zehir zemberek sözler!

Tarkan kime çok sinirlendi? Zehir zemberek sözler!
Limak-YK Enerji ortaklığının kamulaştırılmış alanda sökmeye çalıştığı zeytin ağaçları için Mega star Tarkan da sosyal medya hesabından zehir zemberek bir paylaşımda bulundu.

Limak-YK Enerji ortaklığının kamulaştırılmış alanda sökmeye çalıştığı zeytin ağaçları için bölge halkı direniş gösteriyordu. Mega star Tarkan da, yapılmak istenene sessiz kalmayarak, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Maden Yönetmeliği’nde yapılan değişiklik ile zeytinlik alanların madencilik faaliyetlerine açılmasının ardından Muğla İkizköy’de YK Enerji ve Limak, Işıkdere bölgesindeki zeytin ağaçlarını sökmeye başladı. 

Bölge halkı da zeytin ağaçlarını korumak için direnişe geçti. Zeytinlikleri korumak için direnenler gözaltına alındı.

Mega star Tarkan''dan da konuya ilişkin tepki geldi. Tarkan, zeytin ağaçlarının tahrip edilmesini "Hem vicdandan hem de akıldan yoksun" olarak niteledi.

Mega star Tarkan sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Zeytinliklerimizin kıyımı başladı. Ne desek, ne yapsak yine kulak asan olmadı. Zeytin ağaçlarımız katlediliyor. Çok üzülüyorum. Yazıklar olsun.

Hem vicdandan hem akıldan yoksun insandan yana da umudum kalmadı artık. Doğayı şuursuzca yok ederken bindiği dalı kestiğini unutuyor. Tüm dünyada durum aynı. Doğa bitiyor. Sonumuz hayır ola."

İlgili Haberler