Liverpool-Tottenham Şampiyonlar Ligi Finali saat kaçta hangi kanalda?

Liverpool-Tottenham Şampiyonlar Ligi Finali saat kaçta hangi kanalda?
Şampiyonlar Ligi'nde kupanın sahibi bu akşam oynanacak Liverpool-Tottenham finali sonrası belli oluyor. Liverpool-Tottenham Şampiyonlar Ligi finali hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Liverpool-Tottenham Şampiyonlar Ligi finalinde Avrupa'nın en büyük takımı belli olacak. İngiliz futbolunun iki güçlü ekibi Liverpool ve Tottenham, Avrupa'nın en büyüğü olmak için kozlarını İspanya'da paylaşıyor. Madrid'de oynanacak Şampiyonlar Ligi finaline Atletico Madrid'in maçlarını oynadığı Wanda Metropolitano Stadyumu ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz sezon da final oynayan Liverpool, bu sezon kupayı müzesine götürmek istiyor. Yarı finalde kupanın sürpriz ekibi Ajax'ı eleyen Tottenham ise tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istiyor. Peki, Tottenham hangi kanalda, saat kaçta?

LİVERPOOL TOTTENHAM MAÇI ŞİFRESİZ Mİ? ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Avrupa futbolunun devini belirleyecek olan Liverpool-Tottenham 2019 Şampiyonlar Ligi maçı, İspanya'nın başkenti Madrid'de oynanacak. Bu akşam yayınlanacak olan mücadele beIN Sports Haber'den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma saat 22.00'dan itibaren şifresiz olarak yayınlanacak.

TOTTENHAM TARİHİNDE İLK KEZ FİNALDE

Şampiyonlar Ligi'nde uzun süren maratonun sonuna gelindi ve kupa sahibini Liverpool Tottenham maçı ile bulacak. Atletico Madrid'in maçlarını oynadığı Wanda Metropolitano Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı final maçı ile Avrupa'nın en büyüğü belli olacak. Yarı finalde Barcelona'ya ilk maçta 3-0 yenilen Liverpool, rövanşı 4-0 kazanarak adeta imkansızı başardı ve finale yükseldi. Tottenham ise ilk maçta Ajax'a 1-0 mağlup oldu ancak rövanşı 3-2 kazanarak finalde Liverpool'un rakibi oldu.