Loris Karius Beşiktaş’tan ayrılacak mı?

Loris Karius Beşiktaş’tan ayrılacak mı?
Beşiktaş’ta 2-2 biten Trabzonspor maçı sonrası son dakikada kalesinde golü gören Loris Karius büyük tepki topladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Karius’un önümüzdeki sezon takımda olmayacağını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan ve Sörloth’un son dakikada attığı golle 2-2 biten maç sonrası eleştiri okları bir kez daha kaleci Loris Karius’a döndü. Liverpool’dan kiralık gelen deneyimli kaleci takıma geldiği günden bu yana oynadığı futbolla hayal kırıklığı yarattı.

Siyah beyazlılarla olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Karius’un geleceği ile ilgili Teknik Direktör Sergen Yalçın’dan önemli bir açıklama geldi. Trabzonspor maçı sonrası açıklamalar yapan Yalçın, Karius’un seneye takımda olmayacağını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın Karius ile ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"Bu konuda çok değişiklik yapmayı düşünmüyoruz. Zaten kiralık geldi, sezon sonu herhalde olmayacak. Benim bildiğim ağır bir maddesi var. Kaleciler de bazen şansız oluyor. İyi kaleciler kötü gol yer. Oyuncuları şu an yargılamanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Elimizdeki bu kadroyla en iyisini yapmaya çalışacağız."