Lucescu büyük ihtimalle Galatasaray'a

Lucescu büyük ihtimalle Galatasaray'a
Galatasaray Kongre üyesi Ali Fatinoğlu adı sarı-kırmızılı kulüp ile anılan Mircea Lucescu'nun geleceği hakkında önemli bilgiler verdi.

Radyospor'da "Başka Futbol Yok" programına yorumcu olarak katılan Ali  Fatinoğlu; "Shaktar Donekst'in Başkanı, Mircea Lucescu'yu artık tutamaz. Lucescu %99 oradan ayrılacak ve büyük ihtimalle Galatasaray'a gelebilir" dedi.

Shakhtar Donetsk'in Başkanı Rinat Ahmedov'un Ukrayna'nın en güçlü Demir-Çelik fabrikasına sahip olduğunu ancak ticari olarak negatif durumu düştüğünü ve iş dünyasının bunu konuştuğunun altını çizen Ali Fatinoğlu; "Bu firma ticari olarak negatif durumda. Bir iş yerinin ekonomik durumu iyi olmazsa futbola da bütçe ayıramaz. İç savaş karışıklığı devam ediyor bunun üzerine bir de daraltılmış bütçe olacaksa Lucescu'nun ayrılma zamanı gelmiş demektir. Demir-çelik sektöründe şu anda bütün dünyada  tesisler pozitif değil, üretim miktarlarını aşağıya indirdiler. Bugüne kadar yapılan tekliflere Ahmedov dur diyordu. Lucescu'nun kalması için ikna ediyordu. Bu kez bu gücü yok... %99 Lucescu oradan ayrılacak ve büyük ihtimalle Galatasaray'a gelebilir. Bu durumu Beşiktaş değerlendiremez.

Bu durumda oturmuş bir düzen var, başarı var, Şenol Güneş ile yolları ayırmazlar. Fenerbahçe Pereira ile devam eder mi bilemem ama Lucescu,Fenerbahçe'ye gelmeyebilir" şeklinde konuştu.