Lucescu dönemi bitti!

Lucescu dönemi bitti!
Rumen teknik adam, dün Shakhtar’ın başındaki son maçına çıktı. 21 Mayıs itibariyle sözleşmesi sona eren ve boşa çıkan Luce, bu hafta içinde Galatasaray Yönetimi’yle son detayları görüşecek.

Galatasaray camiasının hasretle teknik direktörlük koltuğuna oturmasını beklediği Mircea Lucescu, dün akşam Shakhtar Donetsk’in başındaki son maçına çıktı. 21 Mayıs itibariyle, Ukrayna kulübüyle olan mukavelesi sona eren 70 yaşındaki çalıştırıcı, artık boşta. Bu da, istediği takımla, eski başkanı Ahmedov’un baskısı olmadan görüşebileceği anlamına geliyor.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Luce’yle telefonda görüştüklerini ve Mayıs sonuna kadar kendisinden haber beklediklerini açıklamıştı. Tarafların bu hafta içinde bir araya gelerek kontrat detaylarını görüşmeleri bekleniyor. Sarı-Kırmızılılar, transfer politikasını da Luce’den gelecek habere göre şekillendirecek.Lucescu’nun, teklifi kabul ederse oğlu Razvan’ı da İstanbul’a getireceği belirtiliyor.

YARDIMCISI EMRE AŞIK

Mircea Lucescu’nun ayrıca Galatasaray’da bir Türk yardımcıyla çalışmak istediği, futbolcu olarak çok sevdiği Emre Aşık’ı bu görev için düşündüğü de gelen haberler arasında. Sarı-Kırmızılı yönetim ise pahalı transferler dışında, Luce’den gelecek neredeyse her talebe olumlu yanıt vermeye hazır durumda.