Lucescu iddialara yanıt verdi

Lucescu iddialara yanıt verdi
Adı Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile anılan Mircea Lucescu, transfer dedikodularına cevap verdi.

Spor Toto Süper Lig’de tarihlerinin en kötü sezonlarını geçiren Galatasaray ve Trabzonspor, gelecek sezon takımı çalıştıracak teknik direktör arayışlarına şimdiden başladılar. İki takım da rotayı, adı her dönem Türkiye’deki kulüplerle anılan Mircea Lucescu’ya kırdı. Vitor Pereira’dan memnun olmayan Fenerbahçe yönetiminin de gelecek sezon için Rumen teknik adam hakkında nabız yokladığı iddia edildi.

Özellikle Galatasaray’ın başarılı çalıştırıcı ile yüzde 85 anlaştığı şeklinde çıkan haberlerin ardından Rumen basınına konuşan Mircea Lucescu, iddiaların gerçek olmadığını söyledi. Sezon sonuna kadar hiçbir kulüple görüşme yapmayacağını belirten Lucescu “Bunları defalarca tekrarladım. Bu tür haberler benim ve taraftarların hoşuna giden bir durum değil.  Açık olmak gerekirse de sezon sonuna kadar kimseyle görüşmeyeceğim. Ne Trabzonspor ne Fenerbahçe ne de Galatasaray ile anlaşmaya varmadım” dedi.

UZUN SÜRELİ KONTRAT İSTİYOR

Sezon sonu Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesi sona erecek olan Mircea Lucescu, çalışma şartları hakkında da ipucu verdi. Uzun süreli kontrat istediğini ima eden başarılı çalıştırıcı, şunları söyledi:

“Ukrayna’da tam 23 kupa kazandım. Kulübüyle aşık olan insanlarla çalışmayı severim. Bizim başkanımız Rinat Akhmedov gibi. Beni buraya getirirken ki tavrı, bana davranışları ve sunduğu imkanlar… Kısa dönemli projeler bana göre değil. Bakın; Brescia’da 5 yıl kaldım. Kulübü, başkanı, taraftarı sevdim. Dinamo Bükreş’te de öyle. Gezinen bir adam olmadım. Shakhtar’da 11 yıldır görev yapıyorum.”

amkspor.com / DIŞ HABERLER