Lucescu İstanbul'da

Lucescu İstanbul'da
G.Saray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası finalini izledikten sonra İstanbul'a dönecek olan Mircea Lucescu'nun Cuma günü İstanbul'da başkan Dursun Özbek ile başbaşa bir görüşme yapacağı bildirildi.

Bu görüşmeye oğlu Razvan Lucescu'nun da katılacağı belirtildi. Shakhtar Donetsk ile resmen yollarını ayıran Rumen teknik adamın Özbek'le Point Hotel'de görüşeceği hatta Cuma günü için bu otelde şimdiden iki rezervasyonun bile yapıldığı öğrenildi

Taraftarlar sıcak bakıyor

Galatasaray kupayı kazanarak 1 yıllık Avrupa'dan men cezasını gelecek yıl çekmek istiyor. Bu bağlamda takımın başına başarılı bir teknik adam getirmek isteyen yönetim, cezanın çekilmesi halinde bir sonraki sezonun planları doğrultusunda tüm yetkiyi yeni hocaya bırakmak istiyor. Bu sezon mutsuz bir dönem geçiren taraftarlar da eski hocaları Lucescu'ya çok sıcak bakıyor.

Rumen teknik adamı nasıl ikna edecek?

Başkan Dursun Özbek ve Mircea Lucescu arasındaki görüşme derbinin ardından olacak. Büyük borç problemleri yaşayan ve üstüne Avrupa kupalarından men cezası alan sarı-kırmızılı takımda Özbek, öncelikli olarak ilk yıllarda transfer bütçesi konusunda 'sabır' bekleyecek ve yüksek rakamlara çıkamayacaklarını belirtecek. Özbek, Riva ve otel projesini anlatarak gelecek sezon ellerinin rahatlayacağını, ona göre daha büyük bütçe ayırabileceklerini söyleyecek. Ancak Lucescu'nun en az 20 milyon euro'luk transfer bütçesi isteyeceği ve teknik kadrosuyla birlikte yıllık 7-8 milyon euro'luk maliyeti de düşünülürse nasıl ikna edileceği büyük merak konusu..