Cumhurbaşkanı Erdoğan, neden sessiz kaldı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, neden sessiz kaldı?
Anketçi Kemal Özkiraz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın açıklamaları hakkında konuştu.

Avrasya Anket''in sahibi Kemal Özkiraz twitter hesabından yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan''ın sözleri hakkında paylaşımda bulundu. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Enflasyon cephesindeyse, maalesef arzuladığımız seviyede değiliz. Hedeflediğimiz büyümeyi sürekli kılmanın ön koşulu fiyat istikrarından geçiyor. Enflasyonla mücadeleyi kararlı ve bütüncül bir anlayışla sürdürdüğümüz ölçüde döviz kuru istikrara kavuşacak ve ülke risk primimiz düşecektir” dedi.

LÜTFİ ELVAN''DAN MERKEZ BANKASINA SALVO 

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan''ın son açıklamasıyla Merkez Bankasını hedef aldığını söyleyen Avrasya Anket''in sahibi Kemal Özkiraz, "Lütfü Elvan , Merkez bankasını resmen bombalamış. ''Senin işin cari açık değil , o hükümetin işi, seninki fiyat istikrarı'' demiş. Allah''tan ki Erdoğan bu terimlerin ne olduğunu anlamıyor da bu kavgalar devlet krizine dönmüyor. Cahillik mutluluktur" şeklinde konuştu. 

İşte o paylaşım:

İlgili Haberler