Lütfü Özşahin CNN Türk canlı yayınında Vatikan ile FETÖ arasındaki büyük bağlantıyı açıkladı

Lütfü Özşahin CNN Türk canlı yayınında Vatikan ile FETÖ arasındaki büyük bağlantıyı açıkladı
Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Francis'in, Irak’taki tarihi ziyaretini sürdürüyor. CNN Türk'te Papa'nın Irak ziyaretini değerlendiren Dr. Lütfü Özşahin ise, dikkat çeken yorumlarda bulundu. Özşahin, Dinler arası Diyalog'a dikkat çekerek, "FETÖ'nün ayaklarından biri de Vatikan'dır" dedi.

Katolik Hristiyan dünyasının ruhani lideri Papa Francis, tarihte ilk defa Irak''a giden Papa oldu. Kalabalık bir koruma ve gazeteci heyetiyle Irak''a giden Papa''nın dört günlük gezisi tüm dünya tarafından dikkatle izleniyor.

Papa''nın Irak ziyaretini CNN Türk ekranlarında yorumlayan Dr. Lütfü Özşahin ise, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özşahin, Papa''nın dünyanın tek teopolitik lideri olduğunu ifade ederken, Papa''nın hem dini hem de politik figür olmasına dikkat çekti.

Papa''nın bir yeri ziyaret etmesinin dini anlamından çok siyasi anlamı olduğunu belirten Özşahin, Vatikan''ın Irak''ta Şiilerin lideri Sistani ile bir araya gelmesinin de İran''a verilmiş bir mesaj olduğunu söyledi. Şahin, Dinler arası Diyalog''a da dikkat çekerek, "FETÖ''nün ayaklarından biri de Vatikan''dır" dedi.

FETÖ, bir Vatikan projesi olan Dinler arası Diyalog''un Türkiye ve İslam Dünyası''nda en büyük savunucularından biri olarak biliniyor.