Lütfü Türkkan “İktidarın bitişinin tescili olur”

Lütfü Türkkan “İktidarın bitişinin tescili olur”
Gıda fiyatlarındaki artışın önüne geçmek için hükümetin kurmayı hedeflediği belediye tanzim satış mağazaları için İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, “İktidarın bitişinin tescilinden başka bir işe yaramaz” değerlendirmesinde bulundu.

Hükümet, Belediyeler aracılığıyla gıda fiyatlarındaki artışın önüne geçmeyi hedefliyor. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Sivas’ta halka seslenirken, “Kabine toplantısında da açıkladım. Gerekirse tanzim satışları belediyelerimizin eliyle kurarız ve en ucuz fiyata da buralara ürünleri getiririz. Şu anda Hazine ve Maliye Bakanlığımız, Ticaret Bakanlığımız, Gıda Tarım Bakanlığımız çalışmalara başladılar" demişti.

“TANZİM SATIŞINI CHP’LİLER BAŞLATTI”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından konu ile ilgili değerlendirmede bulundu. Türkkan, “Belediye Tanzim Satış mağazaları, CHP’lilerin başlattığı bir işti. Ahmet İsvan döneminde başladı. Serbest piyasacı olmayan, devletçi anlayışın ürünü bir uygulama. Peki ne faydası olur derseniz; iktidarın bitişinin tescilinden başka bir işe yaramaz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler