Maç öncesi kötü haber. Yine Mart ayı yine Neymar

Maç öncesi kötü haber. Yine Mart ayı yine Neymar
Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş karşılaşmalarında yarın akşam oynanacak olan Paris Saint-Germain - Barcelona maçı öncesi Paris Saint-Germain'in Brezilyalı forveti Neymar sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyeceği bildirildi. Neymar'ın son yıllarda kız kardeşinin doğum gününe denk gelen tarihlerde sakatlanmış olması dikkat çekiyor...

Paris Saint-Germain''in (PSG) Brezilyalı forveti Neymar, sakatlığı sebebiyle UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde Barcelona''ya karşı forma giyemeyecek.

PSG''den yapılan açıklamaya göre, 29 yaşındaki oyuncunun yanı sıra, tedavisi devam eden Juan Bernat ile karantinada olan Moise Kean yarınki karşılaşmada görev alamayacak.

Neymar, deplasmanda 4-1 kazandıkları ilk maçta da eski takımı Barcelona''ya karşı forma giyememişti.

Öte yandan Neymar''ın sakatlığının kız kardeşinin doğum günü tarihi ile denk gelmesi dikkat çekti. 

Neymar için 11 Mart tarihi çok önemli. Çünkü bu tarih, Neymar''ın kız kardeşi Rafaella Santos''un doğum günü. Fakat Brezilyalı futbolcu, son yıllarda kardeşinin doğum günü olan 11 Mart''a denk gelecek şekilde sakatlanıyor. Neymar''ın sakatlık rutini bu yıl da değişmedi. 4 hafta forma giyemeyecek olan Neymar,geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi kız kardeşinin doğum gününde sahalarda olmayacak.

2015 ve 2016''da 11 Mart tarihlerinde kart cezalısı olduğu için Brezilya''da bulunan Neymar, 2017, 2018, 2019, 2020 ve 2021''de ise bu tarihlerde sakatlandı. Bu tarihlerde sakat ya da cezalı olduğu için Brezilya''ya giden Neymar, bu sene de Rafaella''nın doğum gününde Brezilya''da olacak.

Yıldız futbolcu Neymar, tarihler 11 Mart''ı gösterdiğinde 7 yıldır forma giyemezken, son 6 yılın 5''inde kız kardeşi Rafaella Santos’un doğum günü partisine katıldı.

İlgili Haberler