Maçın ortasına paraşütle indi!

Maçın ortasına paraşütle indi!
İtalya Serie A’da oynanan Sassuolo-Inter maçında ilginç bir olay yaşandı. Bir futbol sever maçın oynandığı stadın ortasına paraşütle indi.

İtalya Serie A’nın 8. Haftasında oynanan Sassuolo-Inter maçında enteresan bir olay yaşandı. Maçın oynandığı Citta del Tricolore Stadı’nın ortasına paraşütle indi. Güvenlik görevlileri sonrasında olaya müdahale ederek, paraşütle inen kişiyi stattan çıkardı.

GOL DÜELLOSUNU INTER KAZANDI!

Öte yandan Serie A’da oynanan Sassuolo-Inter maçı tam bir gol düellosuna sahne oldu. Inter, zorlu deplasmandan 4-3’lük galibiyetle ayrıldı.

Inter'e galibiyeti getiren golleri 2. ve 71. (penaltı) dakikalarda Lautaro Martinez, 38. ve 45. (penaltı) dakikalarda Romelu Lukaku kaydetti. Sassuolo'nun gollerini ise 16. dakikada Domenico Berardi, 74. dakikada Filip Djuricic ve 82. dakikada Jeremie Boga attı.

Antonio Conte'nin öğrencileri, bu galibiyetle puanını 21'e yükseltti ve lider Juventus'un ardından 1 puan farkla ikinci sırada takibini sürdürdü. Serie A'da üst üste üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrılan Sassuolo ise 6 puanla 16. sırada yer aldı.