Maçlar seyircisiz olsa da heyecanlı

Milli aradan sonra yeniden merhaba denilen Süper Lig'de haftanın son maçlarının oynandığı pazartesi, tepeden tırnağa futbol heyecanı yaşanan bir geceydi.

Alanyaspor lige iyi başladı, başladığı gibi de iyi gidiyor. Galatasaray'ı İstanbul'da yenmesi bulunduğu yere tesadüfen gelmediğinin de bir göstergesi oldu.

Galatasaray'a gelirsek;

Bu defa uzatmaların son anlarında yediği golle kaybeden Fatih Terim için ilk kez bu kadar kötü bir hakem üçlüsünü seçmek büyük bir işti.

Üstüne üstlük sarı kırmızılıların yediği uzak mesafe goller inanılır gibi değildi.

Sadece bu mu?

İmparator zorda

Gecenin saat 21.55'inde birden telefon trafiğim hızlandı. Samimi arkadaşlarım tek tek dökülmeye başladılar. Kiminin umurunda değildi. Bazıları da Fatih Terim açısından endişelerini belirttiler. Olan İmparator'a olacak cinsinden.

Diğerlerininki çizdiklerinin birbirinden farksızdı. Birileri tek konu üstüne bina edilmişler. Dolaptan çıkan yedeklerden pek farkı yok gibiydi.

Onlar kendilerini iyi hatırlar. Her hafta mutlaka görevlerini ihmal etmiyorlar.

Bu arada, Alanyaspor'a tahsis edilmiş otobüslerin üzerindeki "yar saçların lüle lüle, yar sana güle güle" yazısı da manidardı...

Trabzon'a ne oluyor?

Öte yandan Denizlispor'un Gençlerbirliği'ni Ankara'da yenmesi de lige heyecan katan bir başka güzellikti.

Trabzonspor sanki daha lig başlamadan havlu atmış gibi bir görüntü veriyor. Ahmet Ağaoğlu'nun bu işe bir çare düşünmesi kaçınılmaz. Ancak, meselenin sadece teknik direktör değiştirmekle halledilebileceğini sanması büyük bir hata olur. Tek suçlu hoca mı?

Dikkatimi çeken

Mehmet Ali Aydınlar'ın sponsorluk anlaşması sırasında söyledikleri Fenerbahçe'nin ne kadar büyük camia olduğunun ispatıydı.

Son notum da İtalya'dan.

Roma takımının eski efsane kaptanlarından millî futbolcu Francesco Totti'nin babası Enzo Totti'nin melun korona virüsten ölümü futbol camiasını sarstı.

Acı gerçeği kızı açıkladı

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan bir yandan ateşkesi ister gibi davranmakta diğer taraftan da her türlü melaneti işliyor. Bu arada Paşinyan'ın kızı Mariam Paşinyan, Facebook hesabından, "Hayallerimiz ve hedeflerimiz başarısız oldu. Hayallerimiz askerlerimiz ve vatanımız hakkındaydı" şeklinde bir açıklamada bulundu. Ermeniler arasında öfkeye yol açıp tepki toplayan paylaşım, "Karamsar açıklamalar cephedeki askerlerimizin moralini olumsuz etkiliyor" denilerek eleştirildi.

GÜNÜN SÖZÜ

Bağnaz gerçeği elinde sımsıkı tutmaya çalışır, ama o kadar sıkı tutar ki öldürür. Rabindranath Tagore

 

 

Yazarın Diğer Yazıları