* Sivasspor maçında kale arkası tribün biletlerinin 55 Lira olmasına tepki gösteren taraftarlar, bu hafta sonu oynanacak Manisaspor maçı için indirim yapılmaması üzerine pankartla yönetimi protesto etti. Sion maçında tribünler tamamen dolmazken; taraftarlar, “Neşeli Günler” adlı filmde Ziya rolündeki Şener Şen’in jilet satışını biletler için uyarladı ve “Nadya komanaci, taçsız kral pele, Fenerbahçeli Cemil ile gittik maça, atma Ziya biletler 55 Lira” yazılı pankart açtı.
* Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, İsviçre’nin Sion takımıyla yaptıkları Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında, ilk 11’de son Diyarbakırspor maçına göre 4 değişiklik yaptı. Roberto Carlos, Emre, Güiza ve Bilica 11’e alınmazken, Vederson, Önder, Selçuk ve Uğur şans buldu. Uğur, ilk kez 11’de forma giydi.
* Sion’la oynanan ve 2-0 tamamlanan ilk maçta da gol atan Dos Santos, dün yine Avrupa Ligi’ndeki rakibini boş geçmezken, ağları iki kez havalandırarak karşılaşmanın adamı oldu.