Yüzünü bununla yıkayanın cilt sorunları anında bitiyor

Yüzünü bununla yıkayanın cilt sorunları anında bitiyor
Her gün düzenli olarak bir şişe yakın maden suyu içenin, şişenin geri kalan kısmıyla da yüzünü yıkayanın cilt problemleri çözüme kavuştuğu ortaya çıktı.

Tüm kremleri ve nemlendiricileri çöpe attırıyor 

Maden suları yağmur olarak başlar. Akış, dünya yüzeyinin altına sızdığında, 40 yıla kadar orada kalabilir ve 45°C gibi yüksek sıcaklıklarda yüzeye çıkmadan önce antik kaya katmanlarından cildiniz de dahil olmak üzere tüm vücudunuz için faydalı mineralleri ve elementleri toplar.

İşte hem erkeklerin hem de kadınların gençleşmek için yapabilecekleri en kolay cilt bakım rutini, her gün bir bardak maden suyu tüketmek ve birazını cildiniz için ayırmak.

Maden suyu, yeraltı sularında bulunan bir madde olan silikon dioksit içerir. Silikon dioksitin sağlığa birçok faydası vardır, ancak cildinize iyi bakmak en önemlilerinden biridir.

DOĞAL BİR SAVUNMA

Termal sular cildimizin doğal savunma sistemini güçlendirir. Araştırmalar, bazı maden sularının, cilt yaşlanmasının ana nedeni olan serbest radikallere karşı savunma yapan vücutta güçlü bir detoksifiye edici ve kutanöz enzim olan katalazın aktivitesini önemli ölçüde artırabildiğini göstermiştir. 
Suların koruyucu bir etkisi vardır, vücudu ultraviyole radyasyondan ve ayrıca serbest radikal oluşumundan sorumlu çevresel ve dahili oksitleyici ajanlardan korumaya yardımcı olur.

NEM BOMBASI ETKİSİ 

Elbette her türlü su cildinizi nemlendirir, ister sadece yüzünüzde ister tüm vücudunuzda kullanın. Ancak, cildinizi her zamankinden daha güçlü olmaya teşvik edecek bir şey arıyorsanız, denemeniz gereken çözüm maden suyu. 
Suda ne kadar fazla elektrolit bulunursa, cildinizi nemlendirme olasılığı o kadar artar.
Yüzünüz için her gün maden suyu kullanmak, kuru ve soyulan cilt problemini büyük ölçüde çözmenin kesin bir yoludur.

DAHA GENÇ VE DAHA HAFİF 

İnsanlar yüzünüzün parladığını söylediğinde bunun ne anlama geldiğinden tam olarak emin olmayabilirsiniz, ancak maden suyuyla yıkarsanız yakında öğreneceksiniz! 
Cildi elektrolitler ve iyi minerallerle besleyerek ve nemlendirerek, bu tür su kesinlikle yüzünüzün kısa sürede daha genç ve daha hafif görünmesini sağlayacaktır.

CİLDİ SIKILAŞTIRIR 

Maden suyunun yüzlerindeki cildi sıkılaştırmaya ve bu şekilde yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olabileceği de anlaşıldı.
Bu herkes için geçerli olmasa da bazıları için işe yarıyor, bu yüzden denemeye değer!

CİLDİNİZİ NEMLENDİRİR

Araştırmalar, kuru cildin sadece yağ asitleri ve besinler açısından yetersiz olduğunu değil, aynı zamanda mineral dengesizliğine de sahip olduğunu göstermiştir. 
Her cilt tabakasında bulunan ve cildin nemlenmesi için gerekli olan bakır, çinko ve magnezyum, hücre yenilenmesinin doğal sürecinde tükenir.
Maden suları bu nem bağlayıcı mineralleri cilde geri vererek doğal buharlaşma sürecini yavaşlatır ve epidermisin daha derin katmanlarında suyun tutulmasına yardımcı olur.

SAVUNMA SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİR 

Termal sular cildimizin doğal savunma sistemini güçlendirir. 
Araştırmalar, bazı maden sularının, cilt yaşlanmasının ana nedeni olan serbest radikallere karşı savunma yapan vücutta güçlü bir detoksifiye edici ve kutanöz enzim olan katalazın aktivitesini önemli ölçüde artırabildiğini göstermiştir. 
Suların koruyucu bir etkisi vardır, vücudu ultraviyole radyasyondan ve ayrıca serbest radikal oluşumundan sorumlu çevresel ve dahili oksitleyici ajanlardan korumaya yardımcı olur.

KALSİYUM

Kalsiyum vücudumuzdaki ana mineraldir; maden suyunda bol miktarda bulunur. Vücudunuz yeterli kalsiyuma sahip değilse, bir eksiklik ince, kırılgan cilt, saç dökülmesi, zayıf kemikler ve kırılgan tırnaklarla sonuçlanacaktır.  Kalsiyum, cildin sıkılığına, elastikiyetine ve hücre döngüsüne katkıda bulunan epidermiste de bulunur. 

MAGNEZYUM

Nemlendirilmiş cilt sağlıklı görünür ve hisseder. Araştırmalar, Magnezyum mineralinin etkili su bağlayıcı moleküller içerdiğini ve cildinizdeki nemin tutulmasına yardımcı olduğunu gösteriyor. Bu, cildinizin genel görünümünde ve dokusunda bir iyileşmeye yol açar. 

POTASYUM

Hidrasyondan bahsetmişken  Potasyum  , vücudunuzun hücrelerindeki su miktarını düzenlemeye yardımcı olur. Bir elektrolit olarak  Potasyum  bir elektrik yüküne sahiptir ve hücrelerimizin, dokularımızın ve organlarımızın düzgün çalışması için çok önemlidir; derimiz en büyük organımızdır. 

BAKIR

Kolayca kızaran ve tahriş olan hassas bir cildiniz varsa, bakır, bakteri sporlarını, mantarları, virüsleri öldürmeye yardımcı olan özellikleriyle cilt iltihabını yatıştırmaya ve yaraların iyileşmesine yardımcı olabilir.

ÇİNKO

Bakıra benzer şekilde Çinko da anti-bakteriyel ve anti-inflamatuar özelliklere sahiptir ve yağın düzenlenmesine yardımcı olur. Çinko özellikle egzama semptomlarının tedavisinde etkilidir.

 

İlgili Haberler