Magandalar İstanbul'da kol geziyor

Magandalar İstanbul'da kol geziyor
İstanbul'da bir karı koca kavgasını ayırdıkları için bir kişinin silahlı saldırına uğradıklarını belirten vatandaş, babası ve ablasını vuran şahsın mahkemede de de adamlarıyla birlikte kendilerine saldırdığını belirtti. Vatandaş, korktukları için mahkemenin ikinci duruşmasına gidemediklerini belirterek sosyal medyadan yardım istedi.

İstanbul'da bir işletme sahibi olduğunu belirten vatandaşın sosyal medyadaki yardım çağrısı dikkat çekti.

2018'de işletmelerinin önünde yaşanan bir karı-koca kavgasını ayırarak, eşinden şiddet gören kadını hastaneye götürdüklerinin belirten vatandaş, kadının kocası tarafından defalarda saldırıya uğradıklarını belirtti.

"MAHKEMEDE 70 KİŞİ SALDIRDI"

Saldırılardan birinde babası ve ablasının bacaklarından vurulduğunu ifade eden vatandaş, açtıkları dava sonucu görülen mahkemede de söz konusu şahsın adamları ile kendilerine tekrar saldırdığını ifade etti.

"Adam mahkemede yaklaşık 70 kişilik ordusu ile üzerimize saldırdı ve mahkeme ertelendi, sonraki mahkemeye gitmeye korkuyoruz eğer gitmezsek adam serbest kalacak" diyerek sosyal medyadan yardım çağrısında bulunan vatandaş, "Bu kişiler mahkemeye silahla girebilen kişiler ve mahkeme içerisinde korkmadan saldırabilen kişiler, YARDIM EDİN!!!" dedi.

İşte o paylaşımlar: