Magazin dünyasının tanınan ismi Selin Jen Sherratt koronadan vefat etti. Birçok sanatçının menajeriydi, henüz 42 yaşındaydı

Magazin dünyasının tanınan ismi Selin Jen Sherratt koronadan vefat etti. Birçok sanatçının menajeriydi, henüz 42 yaşındaydı
Sanat dünyasının sevilen menajerlerinden Selin Jen Sherratt, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sherratt'ın kızı Aylin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, annesinin korona virüse yakalandıktan sonra ciğerlerinin çok hasar gördüğünü ve kalp krizi sonrasında hayatını kaybettiğini açıkladı.

Gazeteci Burhan Akdağ''ın sosyal medya adresinden duyurduğu habere göre, sanat dünyasının sevilen menajerlerinden Selin Jen Sherratt (Kumral) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. En ajansın sahibi ve birçok sanatçının zaman zaman menajerliği yapan Selin Sherratt 17 nisanda testi pozitif çıktı, 19 nisanda hastaneye yatırıldı.

İki çocuk sahibi olan 42 yaşındaki Selin Jen Sherrat, hastaneye eşi ile birlikte yatırılmıştı. Eşi Rob Sherratt yoğum bakımdan normal odaya geçerken, Selin’in son yapılan testi negatif çıkmasına rağmen ciğerlerinin çok hasar gördüğü ifade edildi.

Kızı Aylin sosyal medyadan yaptığı açıklamada kalp krizi sonrasında annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu.