Mahmut Tanal’dan Bahçeli’ye İmamoğlu tepkisi

Mahmut Tanal’dan Bahçeli’ye İmamoğlu tepkisi
MHP Genel başkanı Bahçeli’nin kesin olmayan sonuçlara İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik sözlerine CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, “Sayın Devlet Bahçeli daha önce ne demişti…” ifadeleriyle yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'daki kampında yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarının Ekrem İmamoğlu'na yaptığı tezahürata tepki göstererek, "Bundan Belediye Başkanı olmaz" ifadelerini kullanmıştı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Bahçeli’nin bu ifadelerine Twitter’dan tepki gösterdi. Tanal Bahçeli’ye, “Sayın Devlet Bahçeli daha önce ne demişti…” yönelik sözleriyle Bahçeli’nin Erdoğan’a yönelik eski sözlerini hatırlatan paylaşımıyla tepki gösterdi.

BAHÇELİ ERDOĞAN’A NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kastederek "Türklüğü reddeden birinden Cumhurbaşkanı olamaz" diyen Bahçeli, "Türklüğü reddeden, TC'yi silen, milliyetçiliği ayaklar altına alan bir inkarcıdan Türkiye Cumhurbaşkanı olmaz, olamaz, olamayacaktır. Kısacası iki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, Recep Tayyip Erdoğan’dan da Cumhurbaşkanı olmaz!" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler