''Parasız adam gereksiz adamdır.''

''Parasız adam gereksiz adamdır.''
Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer "Parasız adam gereksiz adamdır yani" yorumuyla da gündeme yine bomba gibi düştü. Gizem Tuncer parasız bir adama bakmayacağını söyledi. Gizem daha önce de ''En az babam kadar kıroyum'' sözleriyle sosyal medyada olay olmuştu.

Mahmut Tuncer''in kızı Gizem Tuncer açıklamalarıyla tepki çekti. 

Daha önce “Lahmacun ve halaya bayılırım. Bunlar kıroluksa, en az babam kadar kıroyum” açıklamasıyla gündeme gelen Gizem Tuncer son verdiği röportajda olay sözlere imza attı.

40 kilo verdiğini açıklayarak gündeme gelen Mahmut Tuncer’in kızı Posta''dan Oya Çınar''a açıklamalar yaptı. Tuncer "Çok yönlü biri olduğum için, erkek olsam kendime aşık olurdum kesin" dedi

"REZALET BİR ŞEY"
Mahmut Tuncer''in kızı Gizem Tuncer "Kendi parasını kazanmayan birine aşık olabilir misiniz?" sorusuna ise "Öyle birine aşık olacağımı sanmıyorum. Rezalet bir şey o ya! Parasız adam gereksiz adamdır yani. Ben kimseye bakmam, kimse de bana bakmasın. Herkes kendine baksın. Birlikte yaşanıyorsa mesela, ortak harcansın" yanıtını verdi.

SİLİKON İTİRAFI
Gizem Tuncer silikon itirafında da bulundu. Tuncer "Burnumu yaptırdım, silikonlarım da var. İsteyen istediğini yaptırsın ama herkesin aynılaşmasını biraz garip buluyorum. Yoksa güzellik de göreceli tabii" dedi.