Gelin arabası gibi süslettiği arabayla boşanmaya gitti

Gelin arabası gibi süslettiği arabayla boşanmaya gitti
Malatya'da yaşayan Murat Akdoğan, 13 yıllık eşinden boşandı. Akdoğan, davanın olduğu mahkemeye, süslettiği ve 'Çok mutluyum, boşanıyoruz' yazdırdığı minibüsüyle gitti.

Kötü günler geride kalıyor

DHA''da yer alan habere göre, Malatya''da, Murat Akdoğan, 13 yıl önce evlendiği eşinden boşanmak için gittiği mahkemede herkesi şaşırttı.

Malatya''da 13 yıl önce evlenen ve 2 çocukları bulunan Murat ve Merve Akdoğan çifti, 2019 yılında şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtı.

"ÇOK MUTLUYUM, BOŞANIYORUZ"

Akdoğan, davanın karara bağlanacağı 10''uncu duruşmasının görüldüğü cuma günü adliyeye, çiçeklerle süslettiği ve üzerine, ''çok mutluyum, boşanıyoruz'' yazıları astığı minibüsüyle gitti. Görenleri şaşırtan aracıyla adliyeye gelen Murat Akdoğan, duruşmada eşi Merve Akdoğan''dan boşandı.

"YAŞADIĞIM KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALIYOR"

Çocukların velayetini anneye veren ve 20 bin maddi, 20 bin manevi olmak üzere 40 bin lira tazminat ödemesine hükmedilen Murat Akdoğan, boşanma davasının çıkışında çok mutlu olduğunu söyledi.

Akdoğan, "İnsanların sadece evlenirken değil boşanırken de mutlu olacağını belirtmek için böyle bir tepkide bulundum. Yani insanlar sadece evlenirken mutlu olmuyor, bazen de ayrılırken mutlu oluyor. Yaşadığım kötü günler geride kalıyor" diye konuştu.

 

İlgili Haberler