"Maltepe'de Millet İttifakı kazanacak"

"Maltepe'de Millet İttifakı kazanacak"
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Millet İttifakı'nın ortağı İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. İYİ Parti ve CHP'nin rozetlerini takan Kılıç "Adlarımız farklı olsa da soyadımız kocaman bir Türkiye" dedi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel ve partililer, Millet İttifakı çatısı altında kendilerini destekleyen İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyarette, CHP'lilerin yanı sıra İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, İYİ Parti Genel İstişare Kurulu Üyesi Neslihan Seven, İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, İYİ Parti İstanbul İl Yöneticisi Hayrullah Halil Savaş ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili hazır bulundu.

Kılıç, yeni göreve gelen İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar'ı kutlayarak görevinde başarılar diledi. Partililere seslenen Kılıç; "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Türkiye'de çok önemli ve güzel işlere imza atıyor. Bütün siyasi oyunları bozdular. Biz de Maltepe'de bu güç birliğine, gönüldaşlığa var gücümüzle sahip çıkıyoruz. İnşallah Rabbim nasip ederse 31 Mart akşamı hep birlikte sandıktan zaferle çıkacağız. Bizim ayrımız gayrımız yok. Bugüne kadar kimseyi ötekileştirmeden, siyasi görüşüne bakmadan herkese eşit hizmet için çalıştık. Bu anlamda İYİ Partili gönüldaşlarımızın da desteğine sonuna kadar sahip çıkacağım. Her zaman söylediğim gibi; adlarımız farklı olsa da soyadımız kocaman bir Türkiye" diye konuştu.

CHP heyeti ve Ali Kılıç'ın partilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür eden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik de şunları söyledi: "Ali Kılıç Bey 2014'te CHP adayı olarak belediye başkanlığını kazanmıştı. Bu seçimde CHP ve İYİ Parti iş birliğinin adayı olarak daha geniş bir kitlenin desteğiyle seçimi kazanacaktır. CHP ile iş birliği yaptığımız her yerde olduğu gibi Maltepe'de de İYİ Parti olarak sahada desteğimizi sürdürmekteyiz. 31 Mart akşamı Türkiye, İstanbul ve Maltepe'de Millet İttifakı'nın zaferini kutlayacağız."

İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar da "Ali Başkan İYİ Partililerin de başkanı ve adayıdır" diyerek İYİ Parti rozetini Kılıç'ın yakasına taktı. CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel de "1 Nisan sabahı parti rozetlerini çıkarıp Türkiye rozetini takmak şartıyla bugüne kadar başarıyla hizmet ettiğiniz partimizin rozetini size teslim ediyorum" diyerek CHP rozetini Kılıç'ın yakasına taktı.