Manavgat'taki orman yangınında can kaybı 3'e yükseldi

Manavgat'taki orman yangınında can kaybı 3'e yükseldi
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada; "Maalesef Antalya Değirmenli Mahallesi Delioğlanlı mevkisinde ikamet eden Osman Gardaş ve Şehri Gardaş’ı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum." dedi. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit de Oymapınar Barajı'nda mahsur kalan 10 vatandaşın kurtarıldığını açıkladı.

Antalya''nın Manavgat ilçesinde devam eden orman yangınında ölü sayısı 3''e yükseldi. Akseki''nin Kepezbeleni köyünde dün akşam 82 yaşındaki Hasan Ali Yüksel''in ölümünün ardından, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2 vatandaşın daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

Pakdemirli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Maalesef Antalya Değirmenli Mahallesi Delioğlanlı mevkisinde ikamet eden Osman Gardaş ve Şehri Gardaş''ı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum." dedi.

OYMAPINAR BARAJI''NDA MAHSUR KALANLAR KURTARILDI

AFAD Manavgat''taki yangına ilişkin yaptığı açıklamada "3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 122 vatandaşımız etkilenmiştir. 58 vatandaşımızın tedavileri devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.

AYRINTILAR GELİYOR...

İlgili Haberler